2023. március 25-26.

VII. FOTÓSOK ONLINE HÉTVÉGÉJE

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Több emailt küldtünk már Neked, és nem reagáltál rá. Nagyon örülünk Neked, és képzeld, több mint 2 ezren leszünk a 7. Fotósok Online Hétvégéjén. Szuper közösség vagyunk! Küldjük a hétvégével kapcsolatos fontos információkat.

Figyelmesen olvasd el ezt a leírást!

1. Iratkozz fel a messenger chatbotra, akkor is, ha már régebben feliratkoztál!

Fontos, hogy minden információt megkapj, ezért kattints ide, és mindenképp iratkozz fel a messenger chatbotunkra. Ezt akkor is tedd meg, ha régebben már feliratkoztál.

A Zárt Facebook csoport linkjét itt megküldjük!

Ha bármikor kérdésed lesz, így gyorsabban el fogsz érni bennünket!

Feliratkozom a chatbotra!

2. Zárt Facebook csoport

A Zárt Facebook csoport linkjét megkapod messenger üzenetben, ha feliratkoztál az első pontban írt messenger chatbotra.

FONTOS!!!!

A Zárt Facebook csoport belépésnél meg kell adnod azt a nevet, és email címet, amivel regisztráltál. Erre azért van szükség, hogy csak azok lépjenek be a csoportba, akik valóban regisztráltak.

Köszönjük, hogy türelmes leszel, mert több mint 2 ezer embert egyesével kell beléptetnünk, így lehet, hogy 1 órán belül be fogsz kerülni a csoportba, de az is lehet, hogy csak péntek este.

Ha szomaton reggel 7 óráig véletlenül nem kerülnél be a csoportba, pedig jelentkeztél írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre és segítünk!

  1. Nézd élőben is velünk az előadásokat, mert szuper ajándékok és kedvezmények várnak

Szombaton 3 alkalommal, és vasárnap szintén 3 alkalommal értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között akik élőben jelen lesznek a Facebook csoportban.

A soha nem látott kedvezmények igénybevételére viszont akkor is jogosult vagy, ha az előadásokat nem tudod élőben követni.

  1. Figyelj, mert szombattól hétfőig eddig soha nem látott kedvezményekkel várunk!

Szeretnénk megköszönni hűségedet, ezért szombat és hétfő között eddig soha nem látott kedvezményekkel várunk!!! Hogy pontosan mik lesznek ezek, legyen meglepetés!!!

  1. Hogyan zajlik a hétvége?

Az előre felvett előadásokat és gyakorlati bemutatókat Live stream formájában élőben vetítjük le. Ez hatalmas élmény amikor ennyi embert egyszerre kommentel, beköszön és nézzük az előadásokat. Aki volt már ilyen hétvégén, az tudja miről írunk most. 🙂

A közvetítés ideje alatt kommentben, vagy messenger üzenetben kérdezhetsz is az előadótól, amire Ők utólag, videós üzenet formájában fognak válaszolni. Ezek a videók a csoportba kerülnek visszatöltésre.

Ha az élő közvetítés megszakadna – eddig ilyen nem volt – akkor az előadásokat feltöltjük a csoportba. 

  1. Hogyan tudod az előadásokat visszanézni?

A hétvégét követően minden előadást külön-külön visszatöltünk a Zárt Facebook csoportba és 45 napig korlátlanul és bármikor online vissza tudod azokat nézni. 

FONTOS! 

A 45 nap onnantól kezdődik, amikor visszatöltjük az előadásokat. 

Ha mondjuk nem érsz rá szombaton, csak 1,5 órára, akkor szombat este, vagy amikor van időd, akkor az aznapi streamet vissza tudod nézni, egészen addig ,amíg az előadások külön-külön visszatöltésre nem kerülnek. Utána pedig még mindig van rá 45 napod. 

  1. Kérdezz az előadóktól

Ahogy már írtuk, az előadások ideje alatt Facebook kommentben, vagy messenger üzenetben kérdezhetsz is az előadóktól, és a kérdéseidre videós üzenet formájában fognak válaszolni. Ezek a videók szintén a Zárt Facebook csoportba kerülnek visszatöltésre. 

  1. Hétvége programja

Péntek délig kiküldjük Neked a hétvége pontos programját, hogy melyik előadás mikor fog kezdődni. Legfontosabb most, hogy csatlakozz a chatbothoz, és jelentkezz a Zárt Facebook csoportba. 🙂

Ha nem kaptad meg chatbot üzenetben a Facebook csoport linkjét, akkor ide kattintva eléred a csoportot.

  1. 220Volt és Mikrosat kupon

A 220Volt és Mikrosat kuponokat vasárnap este fogjuk kiküldeni.

Bármilyen kérdés esetén írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre.

Barátid üdvözlettel:

Fotósok Online Hétvégéjének szervezői

© 2023 All rights reserved