Tudod miért különleges ez a kép? A készítője 1 nap alatt lett világhírű!

Igen, ez így furcsán hangzik, de igaz. Volt egy lány, aki nem volt még 10 éves, de imádott rajzolni. Nyári szünetben a nagymamájánál már a Photoshop nevű programot próbálgatta. Kedvenc zenekarának CD borítójáról a kis csillagokat is szerette volna leszedni, mert neki úgy jobban tetszett. Gyakorolt és gyakorolt. 

Olyan is előfordult, hogy lógott az iskolából. Ez nem szép dolog, gondolnánk. De miért lógott? Mert inkább az álmai érdekelték… Az álmai, amelyeket meg akart valósítani. Úgy, hogy a rákkal is meg kellett küzdenie- de nem adta fel! 

Meggyógyult, és ment előre. Ment az álmai után. Készített egy sorozatot Időutazás címmel. Majd feltöltötte az internetre. És az élete megváltozott… 1 nap alatt a lány világhírű lett… Hogy miért? Mert nem adta fel, és ment az álmai után. Tett azért, hogy elérje célját. Képeivel üzenni akart a világnak. A világ vezető hírportáljai főoldalon számoltak be róla. BBC, CNN, The Guradian és még lehetne sorolni. De ki Ő? Ő Borsi Flóra világhírű vizuális alkotóművész.

Mielőtt folytatom a történetét, nézzük meg, hogyan tudsz Te is ebből tanulni és inspirálódni? Miért is írom le Neked ezt a történetet? Lehet, kezdő fotós vagy, az is lehet, hogy a fotózás csak a hobbid, de az is lehet, hogy már a főállásod a fotózás. A folyamatos gyakorlás, önfejlesztés meghozza az eredményt. Sokan azonban kevés időt fordítanak ezekre. Nem véletlenül hoztuk létre a Fotósok Online Hétvége rendezvénysorozatot, ahol Magyarország 14 elismert fotósának előadását és gyakorlati bemutatóját nézheted meg ONLINE. Lehetsz kezdő, amatőr vagy profi fotós, ez a rendezvény Neked szól. Az előadásokat 60 napig vissza is tudod nézni. Sok-sok témával várunk. Lesz portréfotózás, családfotózás, kismamafotózás, természetfotó, stúdióvilágítás és utómunka is. De térjünk vissza a lány történetére és arra, hogy nem adta fel álmait…  

De folytatom Flóra történetét. A lány leérettségizett. Egy szép napon kapott egy levelet – magától az Adobe cégtől. Hogy miért? Mert az Ő képét szerették volna az Adobe Photoshop kezdőképernyőjének! Igen, az Ő képe jelent meg minden user előtt, aki megnyitotta az Adobe Photoshop programot. És ekkor még csak 21 éves volt…

A lányból azóta nő lett és mára már világhírű vizuális alkotóművész. Bár még mindig csak 28 éves. Közben az Adobe Creative Cloud is az Ő fotójával indult 2 évvel ezelőtt…

A Hasselblad az első női nagykövetének választotta. 

Flóra története mindannyiunk számára inspiráló lehet, és ez még csak a töredéke volt… 

Lesz egy több mint 2 órás előadás, ahol ő mesél majd magáról, inspirál és még azt is bemutatja, hogyan dolgozik. Ez miért különleges? Mert, bár Flóra világhírű, de eddig soha egyetlen egy újságnak vagy tv-nek sem mutatta meg, hogyan készül el egy alkotása. 

Pedig… Ahogy írtam világhírű. És nekünk, a Fotósok Online Hétvégéjének igent mondott! Óriási megtiszteltetés ez számunkra! 

Előadását és gyakorlati bemutatóját megnézheted az V. Fotósok Online Hétvégéjén, ahol rajta kívül még másik 13 fotós előadótól is tanulhatsz és inspirálódhatsz.

És a végére… Ne add fel az álmaid! Keddig még kedvezményesen regisztrálhatsz az eseményre, ahol Flóra is előadó lesz. A regisztrációs díj CSAK 9.900Ft+áfa, ami az összes 14 előadást tartalmazza. Minden információt megtalálsz az eseményről, ha itt tovább görgetsz!