Tudod miért különleges ez a kép? A készítője 1 nap alatt lett világhírű!

Igen, ez így furcsán hangzik, de igaz. Volt egy lány, aki nem volt még 10 éves, de imádott rajzolni. Nyári szünetben a nagymamájánál már a Photoshop nevű programot próbálgatta. Kedvenc zenekarának CD borítójáról a kis csillagokat is szerette volna leszedni, mert neki úgy jobban tetszett. Gyakorolt és gyakorolt. 

Olyan is előfordult, hogy lógott az iskolából. Ez nem szép dolog, gondolnánk. De miért lógott? Mert inkább az álmai érdekelték… Az álmai, amelyeket meg akart valósítani. Úgy, hogy a rákkal is meg kellett küzdenie- de nem adta fel! 

Egy olyan lányról beszélünk, aki ekkor még mindig csak középiskolás, de a fotózás, rajzolás és a Photoshop a mindene.

Meggyógyult, és ment előre. Ment az álmai után. Készített egy sorozatot Időutazás címmel. Majd feltöltötte az internetre. És az élete megváltozott… 1 nap alatt a lány világhírű lett… Hogy miért? Mert nem adta fel, és ment az álmai után. Tett azért, hogy elérje célját. Képeivel üzenni akart a világnak. A világ vezető hírportáljai főoldalon számoltak be róla. BBC, CNN, The Guradian és még lehetne sorolni.

Mielőtt folytatom a történetét, nézzük meg, hogyan tudsz Te ebből tanulni és inspirálódni? Miért is írom le Neked ezt a történetet? Lehet, kezdő fotós vagy, az is lehet, hogy a fotózás csak a hobbid, de az is lehet, hogy már a főállásod a fotózás. A folyamatos gyakorlás, önfejlesztés meghozza az eredményt. Sokan azonban kevés időt fordítanak ezekre. Nem véletlenül hoztuk létre a Fotósok Online Hétvége rendezvénysorozatot, ahol Magyarország 14 elismert fotósának előadását és gyakorlati bemutatóját nézheted meg ONLINE. Lehetsz kezdő, amatőr vagy profi fotós, ez a rendezvény Neked szól. Az előadásokat 60 napig vissza is tudod nézni. Sok-sok témával várunk. Lesz portréfotózás, családfotózás, kismamafotózás, természetfotó, stúdióvilágítás és utómunka is. De térjünk vissza a lány történetére és arra, hogy nem adta fel álmait…  

A lány leérettségizett. Egy szép napon kapott egy levelet – magától az Adobe cégtől. Hogy miért? Mert az Ő képét szerették volna az Adobe Photoshop kezdőképernyőjének! Igen, az Ő képe jelent meg minden user előtt, aki megnyitotta az Adobe Photoshop programot. És ekkor még csak 21 éves volt…

A lányból azóta nő lett és mára már világhírű vizuális alkotóművész. Bár még mindig csak 28 éves. Közben az Adobe Creative Cloud is az Ő fotójával indult 2 évvel ezelőtt…

A Hasselblad az első női nagykövetének választotta. 

Biztos azt gondoljátok, hogy egy külföldi hírességről szól ez a történet. Pedig nem! Ez a mesébe illő történet Borsi Flóráról szól…egy magyar lányról, aki hitt az álmaiban, és nem adta fel.

Flóra története mindannyiunk számára inspiráló lehet, és ez még csak a töredéke volt… 

Lesz egy több mint 2 órás előadás, ahol ő mesél majd magáról, inspirál és még azt is bemutatja, hogyan dolgozik. Ez miért különleges? Mert, bár Flóra világhírű, de eddig soha egyetlen egy újságnak vagy tv-nek sem mutatta meg, hogyan készül el egy alkotása. 

Pedig… Ahogy írtam világhírű. És nekünk, a Fotósok Online Hétvégéjének igent mondott! Óriási megtiszteltetés ez számunkra! 

Előadását és gyakorlati bemutatóját megnézheted az V. Fotósok Online Hétvégéjén, ahol rajta kívül még másik 13 fotós előadótól is tanulhatsz és inspirálódhatsz.

És a végére… Ne add fel az álmaid! Pár napig még Early Bird regisztrálhatsz az eseményre, ahol Flóra is előadó lesz. A regisztrációs díj CSAK 9.900Ft+áfa, ami az összes 14 előadást tartalmazza. Minden információt megtalálsz az eseményről, ha itt tovább görgetsz!

14 kiváló fotós előadását nézheted meg ONLINE, ami által szintet léphetsz a fotózásban.
LEHETSZ KEZDŐ, AMATŐR VAGY PROFI FOTÓS,
ezen a hétvégén érdekes és hasznos
fotós előadásokkal
és gyakorlati bemutatókkal várunk!

ikon2

Az előadásokat 60 napig
bárhol és bármikor visszanézheted.

ikon3

60-90 perces elméleti
és gyakorlati
előadásokkal várunk

ikon1

A regisztrációs díj
mind a 14 előadást
tartalmazza

KIK LESZNEK AZ ELŐADÓK?

14 szuper fotós előadással és gyakorlati bemutatóval várunk, melyek hosszúsága 60-90 perc.

Előadó: Borsi Flóra

Ötlettől
a kész képig

Flóra exkluzív és inspiráló előadását nézheted meg, hiszen eddig soha sehol nem mutatta meg, hogyan készíti képeit! Most kivételt tesz és egy teljes munkafolyamatot megnézhetsz!

Előadó: Akszjonovics Aljona

Családi Lifestyle
fotózás

A népszerű Lifestyle családi fotózásról láthatsz egy szuper elméleti- és gyakorlati előadást, ahol Aljona mindent megoszt Veled azért, hogy szuper családi fotókat tudj készíteni!

Előadó: Vámos Csaba

Kreatív esküvő
fotózás

Mi a titka a szuper napfelkeltés esküvői fotóknak? Vámos Csaba díjnyertes esküvői fotós gyakorlati előadásából megtudhatod. Mindent elmond és megmutat, amit erről tudnod kell.

Előadó: Borzi Vivien

Kültéri
portréfotózás

Borzi Vivien vidéki lányból lett Magyarország egyik legismertebb fotósa. Érdekes és izgalmas előadással készül, melynek keretében egy szabadtéri portréfotózásra is elkísértük.

Előadó: Nánási Pál

Különleges
glamour fotózás

Nánási Pálról nyugodtan mondhatjuk, hogy a glamour fotózás hazai szakértője. Egy különleges hangulatú glamour fotózással készül. Elárul sok-sok apró trükköt, hogy mire figyelj.

Előadó: Debreczeni Zita

Kismama- és
portréfotózás

Modellből lett ismert fotós, aki 2014-ben fotográfia szakon szerezte diplomáját. Elsőként egy kismama fotózását mutatja be, majd egy izgalmas portréfotózás fog következni.

Előadó: Schram András

Stílusos
portréfotózás

András egyedi stílusa védjegyévé vált. Elsőként anyukájáról fog egy sorozatot készíteni, majd ezután Nagy Ervin színész áll a kamerája elé. Ismét egy izgalmas és érdekes előadással készül.

Előadó: Ihász Ingrid

Gyorsítsd meg
az utómunkádat

Ingrid előadásában ismét hasznos tippeket és tanácsokat fog adni. Gyorsítsd meg az utómunkádat! Hatékonyság és automatizálás a Lightroom és Photoshop segítségével.

Előadó: Szipál Péter

Stúdiófotózás
egyszerűen

Hogyan teheted egyszerűbbé a stúdióvilágítást!? Szipál Péter előadásából megtudhatod.  Gyakorlati előadásában konkrét világítási megoldásokat fog bemutatni.

Előadó: Duba Dia

Teljes napos
esküvőfotózás

Duba Diát egy valódi esküvőre kísértük el, hogy bemutassa Nektek, hogyan fotóz végig egy teljes napot a készülődéstől a hajnali buliig. Gyakorlati előadás az esküvőfotózásról.

Előadó: Daróczi Csaba

Díjnyertes
természetfotózás

Daróczi Csaba díjnyertes természetfotós, aki állandó előadója a Fotósok Online Hétvégéjének. Nem véletlen! Természetfotós előadása mindig egyedi, izgalmas és inspiratív.

Előadó: Potyó Imre

Természetfotózás
rejtett kincsei

Imre többször volt az Év természetfotósa. A mostani alkalomra is egy lebilincselő és izgalmas természetfotós előadással készül, melyben sok-sok szakmai trükköt is megoszt.

Előadó: ZoliXploler

Táj- és
városfotózás

Országról-országra járva megkeresi a jó és érdekes helyeket. Tapasztalatait most megosztja Veled, és egy érdekes és izgalmas előadással készül a Fotósok Online Hétvégéjére.

A regisztrációt követően november 13-án és 14-én élőben fogod látni és hallani az előadókat egy online felületen. Nem szükséges, hogy legyen webkamerád.
FONTOS, hogy az összes előadást 60 napig bármikor visszanézheted a Fotós Hétvégét követően.
Kérdésed van? Írj nekünk az info@fotosnap.hu címre.

MOST EARLY BIRD REGISZTRÁLHATSZ!

EARLY BIRD
REGISZTRÁCIÓ

Ajándék kuponnal!

2021. november 09-ig
kedvezményes áron

Ajándék kupon
Early bird
regisztráció mellé!

mikro-1.png

AZONNAL FELHASZNÁLHATÓ
10%-os MIKROSAT kupont adunk ajándékba,
ha most regisztrálsz.

A kedvezmény minden raktáron levő termékre beváltható. Más kedvezménnyel nem összevonható, nem átruházható. 1 személy csak 1 kupon beváltására jogosult! A beváltás ideje: 2021. október 01. - 2021. november 21. között.

220volt

10%-15% és 20%-os 220Volt kupont adunk ajándékba,
ha most regisztrálsz.

Beválthatod objektívekre, gépvázakra és egyéb kiegészítőkre. A promócióban részt vevő termékeket és a promóció feltételeit megtalálod ide kattintva! https://bit.ly/3B0SD0C

TELJES ÁRÚ
REGISZTRÁCIÓ

2021. november 10-től
teljes áron

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és biztosítod a helyed a Fotósok Online Hétvégéjére.

KEDVEZMÉNYES REGISZTRÁCIÓ IDŐPONTJA

2021. november 09-ig 9.900Ft+áfa Early Bird áron lehet regisztrálni.

2021. november 10-től már normál áron 14.900Ft+áfa díjért.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.