6 ÓRÁS FACEBOOK HIRDETÉSI KURZUS
KIFEJEZETTEN FOTÓSOKNAK
50% KEDVEZMÉNNYEL
24.900Ft helyett CSAK 12.450Ft.

KI TARTJA A KURZUST?

LÉVAI RICHÁRD

hivatalos Facebook Blueprint
és Digital Marketing Institute minősítéssel rendelkező marketing szakértő

Több, mint 20 éve segít vállalkozásoknak sikereket elérni az online marketing területén. Első Google Ads minősítését 2011-ben szerezte meg, első Facebook Blueprint minősítését pedig 2017-ben.
2021-ben az elsők között szerezte meg Magyarországról a Digital Marketing Institute Social Media Specialist minősítését.

MIÉRT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA EZ A KURZUS,
HA FOTÓS VAGY?

Fotósként a Facebook és Instagram megkerülhetetlen csatorna számodra, ha el szeretnéd érni leendő ügyfeleidet. Fontos azonban, hogy olyan tudásra tegyél szert, amivel a leghatékonyabb hirdetési stratégiákat tudod kialakítani fotósként és ezáltal több ügyfelet szerzel a konkurenciádnál.

6 ÓRÁS
FACEBOOK HIRDETÉSI KURZUS FOTÓSOKNAK
(kezdő- és haladó szintű képzés)

Az első 3 óra egy alapozó előadás, ami bevezet a Facebook hirdetési rendszerének alapjaiba, és megmutatja a legegyszerűbb hirdetési megoldásokat a gyakorlatban. A résztvevők megtanulják a hirdetési rendszer felépítését, megismerik a különböző célzási módszereket, látni fogják egy forgalomterelő kampány felépítésének legfontosabb lépéseit a Hirdetéskezelőben.
A második 3 óra egy haladó előadás, ahol a hirdetéslétrehozás és optimalizálás mélyebb rétegeibe megyünk bele. Külön fókusz kerül a remarketingre, mint az egyik legfontosabb elemre. Az előadás során végignézünk egy lead hirdetés kampány létrehozást.

KURZUS IDŐPONTJA

Az előadás időpontja 2022. január 29. szombat 10h.
Ha nem érnél rá, az előadásokat 90 napig bármikor és többször is visszanézheted. SŐT! Az előadás végén kérdezhetsz is Richárdtóll!

LEGYEN TIÉD
50% KEDVEZMÉNNYEL!

Lévai Richárd fotósoknak szóló 6 órás exkluzív kezdő- és haladó Facebook hirdetési előadásának normál díja 24.900Ft.
MOST viszont 50% kedvezménnyel lehet a Tiéd, ha regisztrálsz a 6. Fotósok Online Hétvégéjére kedvezményesen 9.900Ft+áfa díjért.
Sőt! Ha regisztrálsz a 6. Fotósok Online Hétvégéjére, akkor Lévai Richárd fotósoknak szóló 6 órás Facebook hirdetési kurzusa mellett ezekre a további termékekre is 50% kedvezményt adunk. Természetesen semmilyen megkötés nincs, hogy egy vagy több terméket vásárolsz meg kedvezményesen.

SCHRAM ANDRÁS
EXKLUZÍV MESTERKURZUSA

Ebben az exkluzív oktatóvideóban András lépésről-lépésre megmutatja, hogyan tudsz különleges női- és férfi portrét készíteni. Ezenkívül megmutatja az utómunkát és még azokat a titkos fényképezőgép beállításait is, amelyekkel a különleges fekete-fehér képeit készíti. Az oktatóvideót korlátlanul, bármennyi ideig megnézheted!!!

24.900Ft helyett
csak 12.450Ft a kuponnal!

3 ÓRÁS INSTAGRAM
ELŐADÁS FOTÓSOKNAK
(kezdő- és haladó szintű)

3 órás kezdő és haladó kurzus kifejezetten fotósoknak.

Előadó: Kónya Bea (Pikrea)

Pikreát nem kell bemutatni. Az ország egyik legismertebb Instagram szakértője, aki kifejezetten fotósoknak fog előadást tartani. *Bea exkluzív előadása kérdezi lehetőséggel 2022. januárban lesz megtartva.

24.900Ft helyett
csak 12.450Ft a kuponnal

7,5 ÓRÁS LIGHTROOM
OKTATÓVIDEÓ

Elhoztunk Neked egy 7,5 órás Lightroom magyar nyelvű ONLINE oktatóanyagot, ami lépésről lépésre bemutatja a program használatát.

MILYEN LECKÉKBŐL ÁLL A KURZUS?

A 37 leckéből álló, 7,5 órás anyagból sziklaszilárd alapokkal elsajátíthatod a program használatát, akár kezdőként is!

39.900Ft helyett
csak 19.950Ft a kuponnal

NÁNÁSI PÁL
5 KEDVENC PORTRÉVILÁGÍTÁSA

Nánási Pál 5 kedvenc portrévilágítását mutatja be lépésről-lépésre. Ezzel 5 különböző portrévilágítást tanulhatsz meg, így a legváltozatosabb portréfotókat készítheted el. Nánási Pál is ezeket használja a legtöbb munkájánál. Eddig sehol nem látott, teljesen új gyakorlati oktatóvideó Magyarország legismertebb fotósától.

24.900Ft helyett
csak 12.450Ft a kuponnal!

MELYIK AJÁNLATUNKAT VÁLASZTOD?

🎄KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS🎁

A lenti űrlap kitöltésével kedvezményes áron (9.900Ft+áfa) tudsz regisztrálni a 6. Fotósok Online Hétvégéjére. A regisztrációs díj beérkezése után azonnal jogosult vagy 50% kedvezménnyel, 12.450Ft-ért megvásárolni Lévai richárd fotósoknak szóló 6 órás kezdő- és haladó szintű Facebook hirdetési kurzusát. Sőt! További 50% kedvezményt biztosítunk Schram András oktatóvideójára, Kónya Bea (Pikrea) Instagram kurzusára, Nánási Pál oktatóvideójára és a 7,5 órás Lightroom kurzusra is. Az 50% kedvezményedet 2022. március 15-ig válthatod be.

NORMÁL VÁSÁRLÁS
Nem kérem a kedvezményt!

A lenti űrlap kitöltésével normál áron, 24.900Ft díjért tudod megvásárolni
Lévai Richárd fotósoknak szóló 6 órás Facebook hirdetési kurzusát.
Ha a kedvezményes regisztrációt választottad volna, akkor ugyanezért az árért
a 6. Fotósok Online Hétvégére a regisztrációt is megkaptad volna. Sőt! A fenti termékekre is lenne 50% kedvezményed.
Biztos normál áron szeretnéd? A kedvezménnyel jobban jársz!

Normál áron történő vásárláshoz
töltsd ki az alábbi űrlapot: