6 ÓRÁS FACEBOOK HIRDETÉSI KURZUS
KIFEJEZETTEN FOTÓSOKNAK
50% KEDVEZMÉNNYEL

KI TARTJA A KURZUST?

LÉVAI RICHÁRD

hivatalos Facebook Blueprint
és Digital Marketing Institute minősítéssel rendelkező marketing szakértő

Több, mint 20 éve segít vállalkozásoknak sikereket elérni az online marketing területén. Első Google Ads minősítését 2011-ben szerezte meg, első Facebook Blueprint minősítését pedig 2017-ben.
2021-ben az elsők között szerezte meg Magyarországról a Digital Marketing Institute Social Media Specialist minősítését.

MIÉRT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA EZ A KURZUS,
HA FOTÓS VAGY?

Fotósként a Facebook és Instagram megkerülhetetlen csatorna számodra, ha el szeretnéd érni leendő ügyfeleidet. Fontos azonban, hogy olyan tudásra tegyél szert, amivel a leghatékonyabb hirdetési stratégiákat tudod kialakítani fotósként és ezáltal több ügyfelet szerzel a konkurenciádnál.

6 ÓRÁS
FACEBOOK HIRDETÉSI KURZUS FOTÓSOKNAK
(kezdő- és haladó szintű képzés)

Az első 3 óra egy alapozó előadás, ami bevezet a Facebook hirdetési rendszerének alapjaiba, és megmutatja a legegyszerűbb hirdetési megoldásokat a gyakorlatban. A résztvevők megtanulják a hirdetési rendszer felépítését, megismerik a különböző célzási módszereket, látni fogják egy forgalomterelő kampány felépítésének legfontosabb lépéseit a Hirdetéskezelőben.
A második 3 óra egy haladó előadás, ahol a hirdetéslétrehozás és optimalizálás mélyebb rétegeibe megyünk bele. Külön fókusz kerül a remarketingre, mint az egyik legfontosabb elemre. Az előadás során végignézünk egy lead hirdetés kampány létrehozást.

KURZUS IDŐPONTJA

Az előadás időpontja 2022. január 29. szombat 10h.
Ha nem érnél rá, az előadásokat 90 napig bármikor és többször is visszanézheted. SŐT! Az előadás végén kérdezhetsz is Richárdtóll!

🎄KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS🎁

A lenti űrlap kitöltésével kedvezményes áron tudod megvásárolni a fenti kurzust.