SIESS, MERT MINDJÁRT ÉJFÉL!
A kedvezményes időszak lejár!

14 kiváló fotós előadását nézheted meg ONLINE, ami által szintet léphetsz a fotózásban.
LEHETSZ KEZDŐ, AMATŐR VAGY PROFI FOTÓS,
ezen a hétvégén érdekes és hasznos
fotós előadásokkal
és gyakorlati bemutatókkal várunk!

ikon2

Az előadásokat 60 napig
bárhol és bármikor visszanézheted.

ikon3

60-90 perces elméleti
és gyakorlati
előadással várunk

ikon1

A regisztrációs díj
mind a 14 előadást
tartalmazza

KIK LESZNEK AZ ELŐADÓK?

14 szuper fotós előadással és gyakorlati bemutatóval várunk, melyek hosszúsága 60-90 perc.

Előadó: Borsi Flóra

Ötlettől
a kész képig

Flóra exkluzív és inspiráló előadását nézheted meg, hiszen eddig soha sehol nem mutatta meg, hogyan készíti képeit! Most kivételt tesz és egy teljes munkafolyamatot megnézhetsz!

Előadó: Akszjonovics Aljona

Családi Lifestyle
fotózás

A népszerű Lifestyle családi fotózásról láthatsz egy szuper elméleti- és gyakorlati előadást, ahol Aljona mindent megoszt Veled azért, hogy szuper családi fotókat tudj készíteni!

Előadó: Vámos Csaba

Kreatív esküvő
fotózás

Mi a titka a szuper napfelkeltés esküvői fotóknak? Vámos Csaba díjnyertes esküvői fotós gyakorlati előadásából megtudhatod. Mindent elmond és megmutat, amit erről tudnod kell.

Előadó: Borzi Vivien

Kültéri
portréfotózás

Borzi Vivien vidéki lányból lett Magyarország egyik legismertebb fotósa. Érdekes és izgalmas előadással készül, melynek keretében egy szabadtéri portréfotózásra is elkísértük.

Előadó: Nánási Pál

Különleges
glamour fotózás

Nánási Pálról nyugodtan mondhatjuk, hogy a glamour fotózás hazai szakértője. Egy különleges hangulatú glamour fotózással készül. Elárul sok-sok apró trükköt, hogy mire figyelj.

Előadó: Debreczeni Zita

Kismama- és
portréfotózás

Modellből lett ismert fotós, aki 2014-ben fotográfia szakon szerezte diplomáját. Elsőként egy kismama fotózását mutatja be, majd egy izgalmas portréfotózás fog következni.

Előadó: Schram András

Stílusos
portréfotózás

András egyedi stílusa védjegyévé vált. Elsőként anyukájáról fog egy sorozatot készíteni, majd ezután Nagy Ervin színész áll a kamerája elé. Ismét egy izgalmas és érdekes előadással készül.

Előadó: Ihász Ingrid

Gyorsítsd meg
az utómunkádat

Ingrid előadásában ismét hasznos tippeket és tanácsokat fog adni. Gyorsítsd meg az utómunkádat! Hatékonyság és automatizálás a Lightroom és Photoshop segítségével.

Előadó: Szipál Péter

Stúdiófotózás
egyszerűen

Hogyan teheted egyszerűbbé a stúdióvilágítást!? Szipál Péter előadásából megtudhatod.  Gyakorlati előadásában konkrét világítási megoldásokat fog bemutatni.

Előadó: Duba Dia

Teljes napos
esküvőfotózás

Duba Diát egy valódi esküvőre kísértük el, hogy bemutassa Nektek, hogyan fotóz végig egy teljes napot a készülődéstől a hajnali buliig. Gyakorlati előadás az esküvőfotózásról.

Előadó: Daróczi Csaba

Díjnyertes
természetfotózás

Daróczi Csaba díjnyertes természetfotós, aki állandó előadója a Fotósok Online Hétvégéjének. Nem véletlen! Természetfotós előadása mindig egyedi, izgalmas és inspiratív.

Előadó: Potyó Imre

Természetfotózás
rejtett kincsei

Imre többször volt az Év természetfotósa. A mostani alkalomra is egy lebilincselő és izgalmas természetfotós előadással készül, melyben sok-sok szakmai trükköt is megoszt.

Előadó: ZoliXploler

Táj- és
városfotózás

Országról-országra járva megkeresi a jó és érdekes helyeket. Tapasztalatait most megosztja Veled, és egy érdekes és izgalmas előadással készül a Fotósok Online Hétvégéjére.

ÁRAK ÉS REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációt követően november 13-án és 14-én élőben fogod látni és hallani az előadókat egy online felületen. Nem szükséges, hogy legyen webkamerád.
FONTOS, hogy az összes előadást 60 napig bármikor visszanézheted a Fotós Hétvégét követően.
Kérdésed van? Írj nekünk az info@fotosnap.hu címre.

EARLY BIRD
REGISZTRÁCIÓ

Ajándék kuponnal!

2021. november 09-ig
kedvezményes áron

Ajándék kupon
Early bird
regisztráció mellé!

mikro-1.png

AZONNAL FELHASZNÁLHATÓ
10%-os MIKROSAT kupont adunk ajándékba,
ha most regisztrálsz.

A kedvezmény minden raktáron levő termékre beváltható. Más kedvezménnyel nem összevonható, nem átruházható. 1 személy csak 1 kupon beváltására jogosult! A beváltás ideje: 2021. október 01. - 2021. november 21. között.

10% és 20%-os 220Volt kupont adunk ajándékba,
ha most regisztrálsz.

Beválthatod objektívekre, gépvázakra és egyéb kiegészítőkre. A promócióban részt vevő termékeket és a promóció feltételeit megtalálod a gombra kattintva.

2.000Ft-os CEWE kupon
Early Bird regisztrációd mellé!

2.000Ft-os CEWE kupont küldünk, ha most regisztrálsz. A 2.000Ft-os kupon a cewe.hu oldalon, vagy az onnan letöltött szoftverrel történő rendelés esetén, 10.000 Ft kosárérték feletti rendelés esetén váltható be, 2021. november 30-ig.
Más kedvezménnyel nem összevonható, nem átruházható. 1 személy csak 1 kupon beváltására jogosult!

TELJES ÁRÚ
REGISZTRÁCIÓ

2021. november 10-től
teljes áron

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és biztosítod a helyed a Fotósok Online Hétvégéjére.

KEDVEZMÉNYES REGISZTRÁCIÓ IDŐPONTJA

2021. november 09-ig 9.900Ft+áfa Early Bird áron lehet regisztrálni.

2021. november 10-től már normál áron 14.900Ft+áfa díjért.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.