FOTÓS HÉTVÉGE V.I.P. FOTÓS KLUB!

Csatlakozz 2021. május 31. éjfélig!, mert utána a klub 2 hónapra bezárja kapuit!

Folyamatos fejlődés, sikerélmény a fotózásban és egy szuper közösség!

Mi mindent kapsz meg a V.I.P Fotós Klub tagjaként?

42 darab szuper fotós oktatóanyag

Elérhetővé tesszük számodra az eddigi Fotósok Online Hétvégék 42 legnépszerűbb előadását. Ez, több mint 70 óra tömény fotós tudásanyagot jelent, amiket bármikor megnézhetsz a klubtagságod ideje alatt.

Online mentorprogram és képelemzés

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a ZÁRT Facebook csoporton belül kérdezhess a mentoroktól, így a kérdéseidre egy-egy elismert fotós szakember fog válaszolni. Így ha bármikor elakadnál, akkor a klubon belül tudsz majd kihez fordulni.

Havonta új fotós előadás

Minden hónapban részt vehetsz a Fotós Esték webinár előadás sorozaton, amit mindig egy-egy elismert hazai fotós fog tartani. A nem klubtagok csak díj ellenében vehetnek részt ezen. Te pedig ajándékba megkapod a klubtagságod mellé.

Fotós előadásainkon az elmúlt 1 évben több mint 3 ezren vettek részt Magyarországon!

0 +
néző

42 fotós előadás amiket elérsz a klubban

Portré- és glamour fotózás Nánási Pállal - ÚJ ELŐADÁS

Előadó: NÁNÁSI PÁL

Ez a workshop Neked szól, ha Nánási Pál útmutatásai alapján szeretnél szuper portrékat készíteni. Lesz női- és férfi portréfotózás természetes fényben és műteremben. Sőt! A glamour fotózás alaphaiba is bevezet Nánási Pál.

Lifestyle családi fotózás

Előadó: ENGLERT ORSI

Hogyan készíts szuper családi fotókat Lifestyle stílusban? Ebből az előadásból megtanulhatod, hiszen Englert Orsitól az elméleti alapok mellett azonnal használható gyakorlati tudást is kapsz!

Díjnyertes esküvő fotózás

Előadó: KONCSOL TÜNDE

Koncsol Tünde díjnyertes esküvő fotós az elmélet mellett a gyakorlatban is bemutatja hogyan készíthetsz ilyen, díjnyertes fotókat.

Hogyan készíts szuper kutyafotókat!?

Előadó: SIMKÓ SZILÁRD

Magyarország egyik legismertebb kutyafotósa tart most elméleti és gyakorlati előadást. Olyan technikákat fog mutatni, amikkel otthon Te is kiváló kutyafotókat tudsz majd csinálni.

Portréfotózás egyszerűen - TELJESEN ÚJ ELŐADÁS

Előadó: SCHRAM ANDRÁS

András megmutatja Neked, hogyan tudsz akár otthon, vagy egy kis lakásban jó portrékat készíteni. Megmutatja, hogyan használd a természetes fény, vagy hogyan világíts, ha nagyon kicsi, szűk helyed van.

Glamour fotózás és modell instruálása

Előadó: LAUFER ERZSÉBET

Laufer Erzsi egy átfogó előadással készül Neked. Megmutatja a modell instruálását – tippeket és trükköket mutat, hogy a legelőnyösebb szögből fotózhasd a modelledet.

Hogyan készíts látványos portrékat!?

Előadó: BOGNÁR BOGI

Bogi gyakorlati bemutatójának első felében betekintést nyerhettek egy portréfotózásba Iszak Esztivel, ezt követően a véleményvezér, Baumgartner Kata streetfotózása lesz terítéken. A két fotózást végigkövethetitek a sminkeléstől az elkészült képekig. Bogi mesél az objektívek, a fények használatáról, kiegészítőkről és érdekes kulisszatitkokról.

Fine Art- és magazin retus utómunka gyakorlat

Előadó: IHÁSZ INGRID

Ingrid előadásában a Fine Art és a magazin retus technikáját mutatja meg egy fotón lépésről-lépésre. Ezek mellett előadásában mesél arról is, hogy egy kép kidolgozását megvalósíthatod egyszerűbben és bonyolultabban is, attól függően mennyi idő áll rendelkezésedre, illetve mennyi energiát szeretnél fordítani az utómunkára.

Stúdióvilágítás alap- és haladó szinten

Előadó: SZIPÁL PÉTER

Péter előadásában ismét olyan gyakorlati tippeket és trükköket fog mutatni, amelyek által Te is szuper portrékat tudsz készíteni, akár otthon is. Az előadásait azért szeretitek, mert a bonyolult megoldások helyett mindig az egyszerűségre törekszik. A mostani alkalomra is azonnal használható gyakorlati bemutatóval készül.

Fotóscsapdák

Előadó: DARÓCZI CSABA

Magyarországon többször elnyerte az Év természetfotósa, és a Varázslatos Magyarország pályázat fődíját.TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL! Címe:

Parányi természet

Előadó: POTYÓ IMRE

Potyó Imre 9 képe került be a 2020-as év legjobb 111 természetfotója közé, így az online díjátadó végén ő vehette át a fődíjat a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2020 pályázaton.

Kicsit másKÉP

Előadó: ZSILA SÁNDOR

Célja, a természetfotózás eszközével bizonyítani azt a csodát, ami körülvesz minket, a Természet szépségét, erejét, gyengédségét, szeretetét és sorolhatnánk még sok, általában inkább emberre utaló jelzőt.

Ezt az online ZÁRT FOTÓS KLUBOT azért hoztuk létre, hogy folyamatosan fejlődhess és tanulhass Magyarország elismert fotósaitól. Elérhetővé tesszük számodra az eddigi Fotósok Online Hétvégék 42 legnépszerűbb előadását. Ez, több mint 70 óra tömény fotós tudásanyagot jelent, amiket bármikor megnézhetsz a klubtagságod ideje alatt.

Havi fotós klubtagság megrendelése

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és hozzáférsz a megvásárolt oktatóvideóhoz.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.

Mi mindent kapsz meg a V.I.P Fotós Klub tagjaként?

Ezt az online ZÁRT FOTÓS KLUBOT azért hoztuk létre, hogy folyamatosan fejlődhess és tanulhass Magyarország elismert fotósaitól. Elérhetővé tesszük számodra az eddigi Fotósok Online Hétvégék 42 legnépszerűbb előadását. Ez, több mint 70 óra tömény fotós tudásanyagot jelent, amiket bármikor megnézhetsz a klubtagságod ideje alatt.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a ZÁRT Facebook csoporton belül kérdezhess a mentoroktól, így a kérdéseidre egy-egy elismert fotós szakember fog válaszolni. Így ha bármikor elakadnál, akkor a klubon belül tudsz majd kihez fordulni. Természetesen a Klubtagsággal egy szuper fotós közösség tagja leszel!

Minden hónapban részt vehetsz a Fotós Esték webinár előadássorozaton, amit mindig egy-egy elismert hazai fotós fog tartani. A nem klubtagok csak díj ellenében vehetnek részt ezen. Te pedig ajándékba megkapod a klubtagságod mellé.