A támogató és sikeres fotós közösség...

FOTÓS TUDÁSTÁR KLUB havi előfizetéssel

Csatlakozz 2021. július 05. éjfélig!

Folyamatos fejlődés, sikerélmény a fotózásban és egy szuper közösség!

Mi mindent kapsz a V.I.P Fotós Klub tagjaként?

A V.I.P. Fotós Klubban lehetőség van arra, hogy tanulj és inspirálódj Magyarország elismert fotósaival. A saját gyakorlásod során felmerülő kérdésekre pedig választ kapsz a KLUBBON belül.

A ZÁRT FOTÓS KLUBBAN olyan exkluzív tartalmakkal (interaktív beszélgetések ismert fotósokkal, képelemzések, kérdez-felek, behind the scene videók) készülünk hónapról-hónapra, ami mind a személyes fejlődésed szolgálja, akár kezdő, akár már gyakorlott fotós vagy. 🙂

Szuper fotós előadások a klubban

Összegyűjtöttünk Neked szuper fotós előadásokat a Fotósok Online Hétvégéjéről a legnépszerűbb témakörökben. Portréfotózás, stúdióvilágítás, esküvő fotózás, tárgyfotózás, riportfotó, és még sok más érdekes anyagot. Ez, több mint 30 órányi tömény fotós tudásanyagot jelent, melyeket bármikor megnézhetsz a klubtagságod ideje alatt.

Zárt Facebook csoport és közvetlen kérdezési lehetőség

Ha bármikor elakadnál vagy fotózással kapcsolatos kérdésed van, akkor a klubbon belül választ kapsz ezekre. Nyugodtan oszd meg a fotóid és kérj visszajelzést, hiszen egy támogató közösség áll melletted!

Tanulj Magyarország elismert fotósaitól

A Fotósok Online Hétvégéjén már megszokhattad, hogy Magyarország elismert fotósaitól tanulhatsz. A ZÁRT KLUBBAN sem lesz ez másként! 🙂

20 fotós előadás, amiket rögtön elérsz a klubban

2,5 ÓRÁS PORTRÉFOTÓZÁS NÁNÁSI PÁLLAL

Előadó: NÁNÁSI PÁL

Nánási Pál egy szuper elméleti és gyakorlati előadással készül. Ennyire részletes és gyakorlatra koncentráló előadást nem láthattál még tőle. Gyakorlati példákon keresztül mutatja be a természetes és mesterséges fények használatát. Elmondja a portréfotózás titkos receptjét. Láthatod, hogyan instruálja a modelleket. Megmutatja mire figyelj, ha pózoltatásról van szó. Egy abszolút gyakorlati előadást láthatsz tőle. Úgy, mintha egy workshopon lennél. Mesél arról, is, hogy milyen technikával dolgozik és hogyan lett belőle az ország egyik legismertebb fotósa. Elárulja azt is, hogyan lehet belőled szuper portréfotós!

HOGYAN FOTÓZZ VÉGIG EGY ESKÜVŐT!?

Előadó: VÁMOS CSABA

Csaba 5 év alatt lett Magyarország díjnyertes esküvő fotósa. Előadásában lépésről-lépésre bemutatja hogyan fotóz végig egy teljes esküvőt a készülődéstől a buli végéig. Elmondja azokat a titkos recepteket, amik ahhoz kellenek, hogy olyan sorozataid lehessenek, mint neki.

HOGYAN KÉSZÍTS JÓ PORTRÉKAT HÉTKÖZNAPI EMBEREKRŐL!?

Előadó: SCHRAM ANDRÁS

András előadásában arról fog mesélni, hogy mi a kis mélységélességű portré titkos receptje. Elmondja, hogy mennyire fontos a jó háttérválasztás, és arra is rávilágít, hogy nem kellenek különleges helyszínek ahhoz, hogy jó portrékat tudj készíteni. GYAKORLATI bemutatójában egy “átlagos” ember lesz a portréalanya és nem egy modell. Ezzel is szeretne megtanítani arra, hogy egy kép nem attól lesz szuper, hogy modellt fotózol, hanem attól, hogy ismered azokat a titkos recepteket, amiket el fog mondani.

TELJES MUNKAFOLYAMAT LIGHTROOMBAN ÉS PHOTOSHOPBAN

Előadó: IHÁSZ INGRID

Egy jól sikerült képpel nem feltétlenül sok az utómunka. De mi a helyzet az átlagos, esetleg elrontott képekkel? Előadásban Ihász Ingrid bemutatja a teljes utómunkafolyamatát a képek Lightroomba való importálásától egészen a Photoshop szerkesztésig. Te is megtanulhatod a gyakorlatban lépésről lépésre, hogy mi mindent lehet kihozni a fotóidból az utómunkának köszönhetően.

TÁRGYFOTÓZÁS A GYAKORLATBAN

Előadó: HORVÁTH DÁNIEL

Az online workshopon Dani bemutatja nekünk a műtermi világítási eszközöket, majd lépésről-lépésre felépítünk egy komplex világítást, amelyen keresztül segít megérteni nekünk három különböző világítási koncepciót, és megoldani a tárgyfotózás egyik fő problémáját, a csillogások, tükröződések kezelését.

FINE ART- ÉS MAGAZIN RETUS UTÓMUNKA GYAKORLAT

Előadó: IHÁSZ INGRID

Előadásában a Fine Art és a magazin retus technikáját mutatja meg egy fotón lépésről-lépésre. Ezek mellett előadásában mesél arról is, hogy egy kép kidolgozását megvalósíthatod egyszerűbben és bonyolultabban is, attól függően mennyi idő áll rendelkezésedre, illetve mennyi energiát szeretnél fordítani az utómunkára.

STÚDIÓFOTÓZÁS EGYSZERŰEN

Előadó: SZIPÁL PÉTER

Péter előadásában azt mutatja meg, hogy sok-sok lámpa nélkül is lehet nagyon hatásos portrékat készíteni, ehhez azonban ismerni kell azokat az apró trükköket és világítási megoldásokat, amiket Hollywoodban ő is alkalmazott. Megmutatja, hogy a sokszor bonyolultnak tűnő portrékat nagyon-nagyon egyszerűen is el lehet készíteni. Ez egy kiváló előadás, ha nagyobb beruházás nélkül szeretnél szép portrékat készíteni.

FOTÓS- ÉS FILMES VILÁGÍTÁS

Előadó: SZABÓ GÁBOR

Bizonyára hallottad már, hogy a világítást megtanulni legjobban a filmesektől lehet. Szabó Gábor több mint 50 filmnek volt az operatőre. 30 évig tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd a Metropolitan Egyetem operatőri képzésének vezető tanára volt, jelenleg a ViewFinder nemzetközi operatőri mesterképzést vezeti az SZFE-Írország-Észtország együttműködésében.

Ebben az előadásban azt mutatja be, hogy ezeken az elit egyetemeken milyen módon tanítják meg a hallgatókat világítani. Elméleti- és gyakorlati előadásban teljesen az alapoktól mutatja meg, hogyan tanulhatod meg a fények helyes használatát egészen a haladó szintig. Mindezt a gyakorlatban is bemutatja filmekből vett példákkal, de több fénykonstrukciót modellen is bemutat. Ha szeretnél igazán jól bánni a fényekkel, és megérteni a világítás lényegét, akkor ez a mesterkurzus kihagyhatatlan számodra. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarország vezető filmes tanára vállalta ezt az előadást.

FINE ART PORTRÉFOTÓZÁS

Előadó: BENKŐ REGINA

Benkő Regina 3 év alatt lett Magyarország egyik legismertebb Fine Art- és családi fotós. Előadásában arról fog mesélni, hogyan sikerült ilyen rövid idő alatt felépíteni karrierjét, ráadásul vidéken! GYAKORLATI bemutatójában láthatjátok, hogy készül el egy szuper FINE ART potrésorozat, de azt is megmutatja, hogyan készülnek családi képei. Kitér arra is, hogy milyen fontos a ruhaválasztás, a gyerekekkel való kommunikáció és természetesen az utómunkáról is mesélni fog.

SZELLEMI ÉS FIZIKAI FÉNY A MŰVÉSZETTÖRTÉNETBEN

Előadó: DR. RÉVÉSZ EMESE

Ahogy a fotós- és filmes mesterkurzusnál, így ennek az előadásnak is az adta az apropóját, hogy szerettünk volna egy olyan előadót, aki a filmes operatőrök képzésében vesz részt. Az előadás művészettörténeti példákon mutatja be a fény alkalmazását, szerepét és jelentését a művészettörténetben, a középkortól a kortárs művészetig. Olyan megvilágítási típusokkal is foglalkozunk, amelyeknek a festészetben több évszázados hagyománya van, ám a fotóművészetben mai napig használatosa

KÜLÖNÖS FAJOK AZ OPTIKÁM ELŐTT

Előadó: POTYÓ IMRE

Izgalmas és szórakoztató előadás keretében ismerkedhettünk meg a természet varázslatos értékeivel. Kreatív kompozíciók, megannyi fotóstémán keresztül: parányi élet a havon, páracseppekbe burkolódzó, bányajáratokban telelő lepkék és denevérek, kora tavasszal a csillagok alatt vagy a holdfényben meginduló békák hada, színpompás virágok, zöld fényükkel imbolygó szentjánosbogarak, nyárestéken rajzó millió dunavirág kérészfelhők, zúgó patakok és tavak (víz alatti) világa, spórát pöfékelő gombák, és további expozíciók a vadonból.

GLAMOUR ÉS BOUDOIR FOTÓZÁS

Előadó: DUOPACK

Dia és Tomi DuoPack-“világlegjobbnői” néven az egyik legismertebb glamour és boudoir fotósok. Ezen a gyakorlati előadáson egy tv stáb is elkísérte őket, így láthatjuk majd hogyan dolgoznak a stúdióban. Hasznos gyakorlati tanácsokat is adnak. Legyen szó fényekről, pózoltatásról, kamerabeállításokról, kompozícióról vagy éppen a ruhaválasztásról. Olyan titkokat árulnak el, amiket csak a workshopjukon szoktak.

UTAZÁS A KONGÓI ESŐERDŐTŐL A ROMÁNIAI GETTÓK VILÁGÁBA

Előadó: HAJDÚ D. ANDRÁS

Hajdú D. András az Év sajtófotósa volt! Előadásában arról beszél, hogy mi a “siker” titka, arról, hogy miért kulcsfontosságú az elhivatottság a fotográfiában. Szó lesz továbbá arról, hogy mennyi a gondolat vagy a szerencse szerepe a szakmánkban, és arról is, miért nem hord sosem fényképezőgépet magával kizárólag csak akkor, ha dolgozni megy.

AMATŐRÖK ÉS PROFIK, ÉS A DOKUMENTARISTA FOTOGRÁFIA

Előadó: STILLER ÁKOS

Ákos egyszerre tartja magát amatőrnek, amikor már lassan 10 éve fotózza a magyarországi tanyavilágot, és dolgozik megrendelésre, amikor még az esti gépet pont elérve repül el egy kémanyagot dokumentálni a New York Times számára. A végtelen idő és a lapzárták csatája egy riportfotós szemén keresztül.

MŰVÉSZI AKT- ÉS TÁNCFOTÓZÁS

Előadó: EIFERT JÁNOS

A hazai fotóművészet egyik legismertebb alakja. “Ha nem érződik egy képen a szenvedély és a képzelet, akkor az csak unalmas és tárgyszerű lehet” – vallja Eifert János. Izgalmas előadással készül a Fotósok Online Hétvégéjére!

SZUBJEKTÍV KORLENYOMATOK

Előadó: BENKŐ IMRE

Magyarország egyik legismertebb fotóművésze, fotóriportere. Számtalan díj tulajdonosa: Balázs Béla-díj, Érdemes művész, Kiváló művész. Acél-Mű, a Sziget, Arcok, az Utak és Horizon fotóesszékből válogatott fotói alapján beszél majd előadásában a való világ vizuális értelmezéséről, a dokumentarista fotográfia alkotói lehetőségeiről, hosszútávú sorozatokról és ezek technikai lehetőségeiről.

HOGYAN KÉSZÍTS SZUPER KUTYAFOTÓKAT?

Előadó: SIMKÓ SZILÁRD

Magyarország egyik legismertebb kutyafotósa tart most elméleti és gyakorlati előadást. Olyan technikákat fog mutatni, amikkel otthon Te is kiváló kutyafotókat tudsz majd csinálni.

Hogyan készíts látványos portrékat!?

Előadó: BOGNÁR BOGI

Bogi gyakorlati bemutatójának első felében betekintést nyerhettek egy portréfotózásba Iszak Esztivel, ezt követően a véleményvezér, Baumgartner Kata streetfotózása lesz terítéken. A két fotózást végigkövethetitek a sminkeléstől az elkészült képekig. Bogi mesél az objektívek, a fények használatáról, kiegészítőkről és érdekes kulisszatitkokról.

TERMÉSZETFOTÓZÁS IRÁNYZATAI

Előadó: DARÓCZI CSABA

Magyarországon többször elnyerte az Év természetfotósa, és a Varázslatos Magyarország pályázat fődíját. Európában szinte az összes rangos pályázaton volt már első díjas/fődíjas. Egy izgalmas előadással készül a Természetfotózás irányzatairól.

Kicsit másKÉP

Előadó: ZSILA SÁNDOR

Célja, a természetfotózás eszközével bizonyítani azt a csodát, ami körülvesz minket, a Természet szépségét, erejét, gyengédségét, szeretetét és sorolhatnánk még sok, általában inkább emberre utaló jelzőt.

GYAKORI KÉRDÉSEK A KLUBBAL KAPCSOLATBAN

Az előadásokat Zárt Facebook csoportban éred el, amihez tartozik egy weboldal, ahonnan mindig elérheted a kedvenc előadásaidat. 🙂

A klubtagság havi díja  9.900Ft+áfa.

Hónapra-hónapra Te döntöd el, hogy szeretnéd -e meghosszabbítani a klubtagságod.

Csatlakozni 2021. július 05-ig tudsz, utána a KLUB BEZÁRJA KAPUIT!

Az interaktív fotós eseményeinket Zoom-on keresztül vagy Facebook Live- formájában fogjuk tartani.:)

Az előadásokat zárt Facebook csoportban bármikor és annyiszor nézed meg, ahányszor csak szeretnéd a klubtagságod ideje alatt. Letölteni vagy másolatot készíteni ezekről szigorúan TILOS

+ SCHRAM ANDRÁS EXKLUZÍV OKTATÓVIDEÓ 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Ha most regisztrálsz, akkor Tiéd lehet Schram András exkluzív portréfotó oktatóvideója 50% kedvezménnyel! (Nem kötelező a klubtagság mellé megvásárolnod!)

PORTRÉFOTÓZÁS SCHRAM ANDRÁSSAL!

Ebben az exkluzív oktatóvideóban András lépésről-lépésre megmutatja, hogyan tudsz különleges női- és férfi portrét készíteni. Ezenkívül megmutatja az utómunkát és még azokat a titkos fényképezőgép beállításait is, amelyekkel a különleges fekete-fehér képeit készíti. Lépésről-lépésre láthatod majd, hogyan tudsz egyedi női- és férfi portrét alkotni. Az oktatóvideót korlátlanul, 365 napig bármikor megnézheted!!!

AZ OKTATÓVIDEÓBÓL MEGTUDHATOD:

 • – milyen felszereléssel dolgozik András? (lámpák, kiegészítők, mobil hátterek)
 • – hogyan varázsolj stúdiót a lakásodba?
 • – András titkos kamerabeállításai
 • – mitől lesznek igazán különlegesek a fekete-fehér képeid?
 • – objektívválasztás lépésről lépésre
 • – milyen lámpákat használj?
 • – különleges férfi portrékészítés
 • – különleges női portrékészítés
 • – hogyan fotózz hétköznapi embereket?
 • – emberszobrászat
 • – hogyan kommunikálj a modelleddel?
 • – utómunka Andrással
 
 

HAVI KLUBTAGÁS MEGRENDELÉS

A klubtagság havi díja 9.900Ft+áfa, amit fizethetsz bankkártyával vagy utalással is. Hónapra hónapra Te döntöd el, hogy szeretnéd –e meghosszabbítani a klubtagságod. Csatlakozási lehetőség 2021. július 05-ig. Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre.

A megrendelésnél választhatsz 1 vagy 2 havi előfizetést is!

András exkluzív oktatóvideóját, most 50% kedvezménnyel 19.800Ft+áfa helyett 9.900Ft+áfa díjért vásárolhatod meg 2021. július 05-ig.

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

 1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
 2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és hozzáférsz a megvásárolt oktatóvideóhoz.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.