Fine Art- és magazin retus utómunka - gyakorlati előadás

Előadó: Ihász Ingrid

Kezdő- és haladó retus technikák Lightroom-ban és Photosp-ban!

Miért regisztrálj az előadásra?

Előadásában a Fine Art és a magazin retus technikáját mutatja meg egy fotón lépésről-lépésre. Ezek mellett előadásában mesél arról is, hogy egy kép kidolgozását megvalósíthatod egyszerűbben és bonyolultabban is, attól függően mennyi idő áll rendelkezésedre, illetve mennyi energiát szeretnél fordítani az utómunkára.

A témák:

  • Portré retus Lightroomban? Lehetséges
  • Bőrtisztítás, bőrsimítás a Photoshop eszközeivel
  • A haladó portréretus eszközei: Frequency Separation és Dodge and Burn 
  • Az ismétlődő feladatok automatizálása: action készítés
  • Kijelölések a gyakorlatban
  • Kombinálás másik fotóval (composite készítés)
  • Haladó színezés (Color Grading), beleértve például a szemszín és hajszín módosítását

REGISZTRÁLJ KEDVEZMÉNYESEN!

– a kedvezményes 9.900Ft.-Ft+áfa regisztrációs díjért a IV. Fotósok Online Hétvége mind a 12 fotós előadását megnézheted. Ezért a díjért tehát Ihász Ingrid előadásán kívül a másik 11 szuper fotós előadást is megnézheted!

– az előadás ideje alatt kérdezhetsz is Ihász Ingrid

– 45 napig bármikor visszanézheted az előadást

– AJÁNDÉK 220Volt és Mikrosat kupon

Regisztrálj most és a kedvezményes regisztrációs díjért ezeket az előadásokat is megnézheted!

Glamour fotózás

LAUFER ERZSÉBETTEL

Magyarország egyik legismertebb glamour- és kismamafotósa. Kifinomult stílusú és különleges hangulatú képei magával ragadóak.

Portré fotózás

NÁNÁSI PÁLLAL

A legismertebb fotós az országban. A legnagyobb magazinok exkluzív fotósorozatait készíti hónapról-hónapra, a legnagyobb cégek óriásplakátjai, újsághirdetései sorakoznak a portfóliójában. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Lifestyle családi fotózás

ENGLERT ORSIVAL

Lifestyle család- és gyerekfotós. Szenvedélyesen keresi az őszinte pillanatokat, az apró rezdüléseket, és mindent, amit szavakkal nehéz elmesélni.

Portréfotózás

SCHRAM ANDRÁSSAL

Kanadában élő kiváló portréfotós. Dolgozott a világ számtalan országában. Divat-, portré- és esküvőfotózás mestere. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Esküvő fotózás

KONCSOL TÜNDÉVEL

2019-ben és 2020-ban is Ő volt Magyarországon az Év esküvő fotósa. A dokumentarista esküvő fotózás képviselője. Egyedi látásmódja és beállításai teszik különlegessé képeit. 

Kutyafotózás

SIMKÓ SZILÁRDDAL

Magyarország egyik legismertebb kutyafotósa. Imádja, hogy kutyákat fotózhat: legyen szó szabadtérről, műteremről vagy kreatív fotózásról.

Portré fotózás

BOGNÁR BOGIVAL

Elismert fotós Magyarországon. Leginkább portré, divat, reklám és gasztro fotózásairól ismerhetitek.

Stúdiófotózás

SZIPÁL PÉTERREL

Fotózta Madonnát és más világsztárokat. Elismert portré- és divatfotós. Igazi fotós legenda. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Fine Art- és magazin retus gyakorlat

IHÁSZ INGRIDDEL

Öt éve kezdett el fotózással és utómunkával foglalkozni, az utóbbit mindig is szívügyének tekintette. Most egy Fine Art retus utómunkával készül Nektek.

Természetfotózás

Zsila Sándorral

Célja, a természetfotózás eszközével bizonyítani azt a csodát, ami körülvesz minket, a Természet szépségét, erejét, gyengédségét, szeretetét és sorolhatnánk még sok, általában inkább emberre utaló jelzőt.

Természetfotó

Daróczi Csabával

Magyarországon többször elnyerte az Év természetfotósa, és a Varázslatos Magyarország pályázat fődíját.TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Természetfotó

Potyó Imrével

Potyó Imre 9 képe került be a 2020-as év legjobb 111 természetfotója közé, így az online díjátadó végén ő vehette át a fődíjat a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2020 pályázaton.

RÉSZVÉTELI DÍJ

A 2 nap alatt összesen 12 fotós, 12 új előadását nézheted meg a kedvezményes regisztrációs díjért!

Az előadásokat 45 napig korlátlanul és bármikor visszanézheted!

2021. március 16-ig kedvezményes elővételi áron 9.900Ft+áfa díjért tudsz regisztrálni az Online Fotós Hétvége összes előadására. Azt követően már csak teljes áron 14.900Ft+áfa díjért tudsz részt venni ezen az inspiráló fotós hétvégén.

10%-os MIKROSAT kupont adunk ajándékba, ha most regisztrálsz!

A kedvezmény minden raktáron levő termékre beváltható. Más kedvezménnyel nem összevonható. A beváltás ideje: 2021. március 22- 2021. április 20. között.

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és biztosítod a helyed a Fotósok Online Hétvégéjére.

KEDVEZMÉNYES REGISZTRÁCIÓ IDŐPONTJA

2021. március 16-ig 9.900Ft+áfa díjért lehet regisztrálni.

2021. március 17-től már teljes áron 14.900Ft+áfa díjért.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.