Hogyan készíts szuper esküvői fotókat dokumentarista stílusban (elméleti és gyakorlati előadás)

Minden, amit a dokumetarista esküvő fotózásról tudnod kell! – gondolkodásmód, szemlélet, kamerahasználat, objektív választás, inspirációk! Koncsol Tünde díjnyertes esküvő fotós exkluzív, eddig nem látott gyakorlati bemutatóval színesített előadásán vehetsz részt.

n

RAGADD MEG A PILLANATOT ÉS KÉSZÍTS CSODÁS ESKÜVŐI FOTÓKAT!

Miért regisztrálj az előadásra?

Koncsol Tünde díjnyertes esküvő fotós ebben az előadásában átadja Neked mindazt a tudást, aminek birtokában Te is ilyen képeket készíthetsz. Előadásában beszélni fog a dokumentarista fotózásról, és a dokumentarista esküvői fotózásról. Komplett esküvői sorozatokon keresztül mutatja meg azt a szemléletet, ami által Neked is ilyen képeid lehetnek.

Gyakorlati oktatással is készülünk!

Tünde online gyakorlati oktatás keretében pedig megpróbálja átadni, hogyan gondolkozik egy esküvőn, hogyan készülnek a képei.

FONTOS INFORMÁCIÓK!

– a 9.900Ft+áfa kedvezményes regisztrációs díjért a többi 11 fotós előadást is megnézheted

– az előadás ideje alatt kérdezhetsz is Koncsol Tünde díjnyertes esküvő fotóstól

– 45 napig bármikor visszanézheted az előadást

– ha most regisztrálsz, akkor ajándékba kapsz egy 10%-os Mikrosat kupont és egy 15-20% kedvezményre jogosító 220Volt kupont, melyet objektívekre, gépvázra, vakukra és egyéb kiegészítőkre válthatsz be, így szinte azonnal megtérülhet a regisztrációs díjad

Regisztrálj most és a kedvezményes regisztrációs díjért ezeket az előadásokat is megnézheted!

Glamour fotózás

LAUFER ERZSÉBETTEL

Magyarország egyik legismertebb glamour- és kismamafotósa. Kifinomult stílusú és különleges hangulatú képei magával ragadóak.

Portré fotózás

NÁNÁSI PÁLLAL

A legismertebb fotós az országban. A legnagyobb magazinok exkluzív fotósorozatait készíti hónapról-hónapra, a legnagyobb cégek óriásplakátjai, újsághirdetései sorakoznak a portfóliójában. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Lifestyle családi fotózás

ENGLERT ORSIVAL

Lifestyle család- és gyerekfotós. Szenvedélyesen keresi az őszinte pillanatokat, az apró rezdüléseket, és mindent, amit szavakkal nehéz elmesélni.

Portréfotózás

SCHRAM ANDRÁSSAL

Kanadában élő kiváló portréfotós. Dolgozott a világ számtalan országában. Divat-, portré- és esküvőfotózás mestere. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Esküvő fotózás

KONCSOL TÜNDÉVEL

2019-ben és 2020-ban is Ő volt Magyarországon az Év esküvő fotósa. A dokumentarista esküvő fotózás képviselője. Egyedi látásmódja és beállításai teszik különlegessé képeit. 

Kutyafotózás

SIMKÓ SZILÁRDDAL

Magyarország egyik legismertebb kutyafotósa. Imádja, hogy kutyákat fotózhat: legyen szó szabadtérről, műteremről vagy kreatív fotózásról.

Portré fotózás

BOGNÁR BOGIVAL

Elismert fotós Magyarországon. Leginkább portré, divat, reklám és gasztro fotózásairól ismerhetitek.

Stúdiófotózás

SZIPÁL PÉTERREL

Fotózta Madonnát és más világsztárokat. Elismert portré- és divatfotós. Igazi fotós legenda. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Fine Art- és magazin retus gyakorlat

IHÁSZ INGRIDDEL

Öt éve kezdett el fotózással és utómunkával foglalkozni, az utóbbit mindig is szívügyének tekintette. Most egy Fine Art retus utómunkával készül Nektek.

Természetfotózás

Zsila Sándorral

Célja, a természetfotózás eszközével bizonyítani azt a csodát, ami körülvesz minket, a Természet szépségét, erejét, gyengédségét, szeretetét és sorolhatnánk még sok, általában inkább emberre utaló jelzőt.

Természetfotó

Daróczi Csabával

Magyarországon többször elnyerte az Év természetfotósa, és a Varázslatos Magyarország pályázat fődíját.TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Természetfotó

Potyó Imrével

Potyó Imre 9 képe került be a 2020-as év legjobb 111 természetfotója közé, így az online díjátadó végén ő vehette át a fődíjat a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2020 pályázaton.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre és örömmel válaszolunk! Reméljük, Téged is a nézők között köszönthetünk!