Glamour fotózás és modell instruálása (elméleti és gyakorlati fotós előadás)

Előadó: Laufer Erszébet

Laufer Erzsi egy átfogó előadással készül Neked. Megmutatja a modell instruálását – tippeket és trükköket mutat, hogy a legelőnyösebb szögből fotózhasd a modelledet.

KÉSZÍTS CSODÁS GLAMOUR FOTÓKAT!

Miért regisztrálj az előadásra?

Erzsi hasznos gyakorlati tanácsokkal készül. Lesz szó az objektív választásról, kamera beállításokról és azt is megmutatja Neked, hogyan készíthetsz ilyen különleges hangulatú glamour fotókat. Részletesen elmondja, hogyan instruáld a modelled és mire figyelj, ha pózoltatásról van szó. Sok-sok képen keresztül fogja megmutatni mire figyelj, ha ilyen képeket szeretnél készíteni.

 

Gyakorlati oktatással is készülünk!

A gyakorlati részben Erzsi megmutatja milyen pózokat javasol, és hogyan tudsz használni különböző kiegészítőket. Kendőket, sálakat.

REGISZTRÁLJ KEDVEZMÉNYESEN!

– a kedvezményes 9.900Ft.-Ft+áfa regisztrációs díjért a IV. Fotósok Online Hétvége mind a 12 fotós előadását megnézheted. Ezért a díjért tehát Laufer Erzsi előadásán kívül a másik 11 szuper fotós előadást is megnézheted!

– az előadás ideje alatt kérdezhetsz is Laufer Erzsitől

– Nem érsz rá a hétvégén? Semmi baj! Az összes előadást 45 napig bármikor visszanézheted a Fotósok Online Hétvégéjét követően.