MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB FOTÓS RENDEZVÉNYE

IV. FOTÓSOK ONLINE HÉTVÉGÉJE

bővített 180 napos visszanézés

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a most lejárt 45 nap után pluszban fél évig, azaz 180 napig továbbra is korlátlanul és bármikor visszanézd a IV. Fotósok Online Hétvégéjét.

Ennek díja 2021. május 28-ig 14.900Ft+áfa helyett 9.900Ft+áfa. Ez előadásonként kevesebb, mint 180 forint havonta.

KIBŐVÍTETT 180 NAPOS VISSZANÉZÉS DÍJA

2021. május 28-ig 14.900Ft+áfa helyett 9.900Ft+áfa díjért megkapod a fél éves extra hozzáférést. Ez előadásonként kevesebb, mint 180 forint havonta.

A BŐVÍTETT 365 NAPOS ELÉRÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT!

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és küldjük a hozzáférést a Fotósok Online Hétvége előadásaihoz.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.