TELJESEN ÚJ ELŐADÁSOKKAL VÁRUNK!

IV. FOTÓSOK ONLINE HÉTVÉGÉJE

2021. március 20-21.

Lehetsz kezdő, amatőr vagy profi fotós, ezen a hétvégén érdekes és hasznos ONLINE fotós előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal várunk!

KIK LESZNEK AZ ELŐADÓK?

Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország elismert fotósai adnak elő és tartanak gyakorlati bemutatókat.

Glamour

LAUFER ERZSÉBET

Magyarország egyik legismertebb glamour- és kismamafotósa. Kifinomult stílusú és különleges hangulatú képei magával ragadóak.

Portré

NÁNÁSI PÁL

A legismertebb fotós az országban. A legnagyobb magazinok exkluzív fotósorozatait készíti hónapról-hónapra, a legnagyobb cégek óriásplakátjai, újsághirdetései sorakoznak a portfóliójában. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Lifestyle

ENGLERT ORSI

Lifestyle család- és gyerekfotós. Szenvedélyesen keresi az őszinte pillanatokat, az apró rezdüléseket, és mindent, amit szavakkal nehéz elmesélni.

Portré

SCHRAM ANDRÁS

Kanadában élő kiváló portréfotós. Dolgozott a világ számtalan országában. Divat-, portré- és esküvőfotózás mestere. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Esküvő

KONCSOL TÜNDE

2019-ben és 2020-ban is Ő volt Magyarországon az Év esküvő fotósa. A dokumentarista esküvő fotózás képviselője. Egyedi látásmódja és beállításai teszik különlegessé képeit. 

Kutyafotó

SIMKÓ SZILÁRD

Magyarország egyik legismertebb kutyafotósa. Imádja, hogy kutyákat fotózhat: legyen szó szabadtérről, műteremről vagy kreatív fotózásról.

Portré

BOGNÁR BOGI

Elismert fotós Magyarországon. Leginkább portré, divat, reklám és gasztro fotózásairól ismerhetitek.

Stúdiófotózás

SZIPÁL PÉTER

Fotózta Madonnát és más világsztárokat. Elismert portré- és divatfotós. Igazi fotós legenda. TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Fine Art retus

IHÁSZ INGRID

Öt éve kezdett el fotózással és utómunkával foglalkozni, az utóbbit mindig is szívügyének tekintette. Most egy Fine Art retus utómunkával készül Nektek.

Természetfotó

Zsila Sándor

Célja, a természetfotózás eszközével bizonyítani azt a csodát, ami körülvesz minket, a Természet szépségét, erejét, gyengédségét, szeretetét és sorolhatnánk még sok, általában inkább emberre utaló jelzőt.

Természetfotó

Daróczi Csaba

Magyarországon többször elnyerte az Év természetfotósa, és a Varázslatos Magyarország pályázat fődíját.TELJESEN ÚJ ELŐADÁSSAL KÉSZÜL!

Természetfotó

Potyó Imre

Potyó Imre 9 képe került be a 2020-as év legjobb 111 természetfotója közé, így az online díjátadó végén ő vehette át a fődíjat a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2020 pályázaton.

Ne feledd! Ha nem érsz rá, az összes előadást bármikor visszanézheted!

Előadó: Englert Orsi

Lifestyle családi fotózás (70 perc)

“Az én családi- és gyermekportréimon senki sem “viselkedik”. Ehelyett mindenki az igazi arcát hozza, és az én dolgom ilyenkor az, hogy mindezeket egy gyönyörű sorozatban mutassam meg Nektek.” Orsi előadásában erről a látásmódról mesél és a gyakorlatban is bemutatja hogyan készít el egy Lifestyle családi fotósorozatot.

Előadó: Nánási Pál

Portré- és glamour fotózás Nánási Pállal (120 perc)

TELJESEN ÚJ ELŐADÁS!

Nánási Pál egy teljesen új előadással készül. Egy több mint 1,5 órás gyakorlati előadást fog tartani, melyben lesz női portréfozótás, férfi portréfotózás és készül Nektek egy meglepetés glamour fotózással is. Tanulj és inspirálódj Magyarország legismertebb fotósával!

Előadó: Laufer Erzsébet

Glamour fotózás és modell instruálása (70 perc)

Glamour fotózás elméleti és gyakorlati előadás. A modell instruálása – tippek és trükkök, hogy a legelőnyösebb szögből fotózhasd a modelledet. Játék az anyagokkal, avagy egy ing, köntös hogyan lehet a segítségünkre egy fehérneműs fotózás során.

Előadó: Schram András

Portré fotózás Schram Andrással (70 perc)

Schram András egy különleges, eddig nem látott előadással és gyakorlati bemutatóval készül.
András megmutatja Neked, hogyan készíthetsz szuper portrékat akár egy kis lakásban is természetes fénynél. SŐT! Megmutat egy pénztárcakimélő megoldást arra, hogyan állíts össze egy mini stúdiót egy kis lakásban. Sokan arra panaszkodnak, hogy kicsi a hely és nem tudnak fotózni. András bebizonyítja, hogy akár egy kis helyen is lehet szuper portékat készíteni!

Előadó: Koncsol Tünde

Dokumentarista esküvő fotózás (70 perc)

Előadásában beszélni fog a dokumentarista fotózásról, és a dokumentarista esküvői fotózásról. Ennek nehézségeiről, szépségeiről. Mesél arról, hogyan váltott stílust, hogyan tudott fejlődni benne, kitér arra, hogy lehet-e egyáltalán tanulni ezt a fajta fotózást, és ha igen, hogyan. Gyakorlati oktatás keretében pedig megpróbálja átadni, hogyan gondolkozik egy esküvőn, hogyan készülnek a képei.

Előadó: Simkó Szilárd

Kutyafotózás beltéren és kültéren (70 perc)

Szereted a kutyákat? Egy szuper előadással és gyakorlati bemutatóval készülünk. Szilárd az előadásában mesél arról, hogyan készülnek kutyás képei, majd a gyakorlatban is bemutatja a kutyafotózás kulisszatitkait. Direkt olyan megoldásokat választott, amiket akár Te is meg tudsz otthon valósítani, hogy ilyen szuper képeid legyenek. Lesz kültéri és beltéri fotózás. Sőt! Azt is megmutatja, milyen utómunkát alkalmaz a képein.

Előadó: Bognár Bogi

Portréfotózás ismert emberekkel (70 perc)

Bogi gyakorlati bemutatójának első felében betekintést nyerhettek egy portréfotózásba Iszak Esztivel, ezt követően a véleményvezér, Baumgartner Kata streetfotózása lesz terítéken. A két fotózást végigkövethetitek a sminkeléstől az elkészült képekig. Bogi mesél az objektívek, a fények használatáról, kiegészítőkről és érdekes kulisszatitkokról.

Előadó: Szipál Péter

Stúdiófotózás egyszerűen (70 perc)

Péter előadásában ismét olyan gyakorlati tippeket és trükköket fog mutatni, amelyek által Te is szuper portrékat tudsz készíteni, akár otthon is. Az előadásait azért szeretitek, mert a bonyolult megoldások helyett mindig az egyszerűségre törekszik. A mostani alkalomra is azonnal használható gyakorlati bemutatóval készül.

Előadó: Ihász Ingrid

Fine Art- és magazin retus utómunka gyakorlat (70 perc)

Ingrid előadásában a Fine Art és a magazin retus technikáját mutatja meg egy fotón lépésről-lépésre. Ezek mellett előadásában mesél arról is, hogy egy kép kidolgozását megvalósíthatod egyszerűbben és bonyolultabban is, attól függően mennyi idő áll rendelkezésedre, illetve mennyi energiát szeretnél fordítani az utómunkára.

HOGYAN TUDSZ AZ ELŐADÁSOKON ÉS WORKSHOPOKON RÉSZT VENNI?

Élőben fogod látni és hallani az előadót. Nem szükséges, hogy legyen webkamerád. Az összes előadást 45 napig bármikor visszanézheted a Fotós Hétvégét követően. Kérdésed van? Írj nekünk az info@fotosnap.hu címre.

RÉSZVÉTELI DÍJ

A 2 nap alatt összesen 12 workshopot és előadást hallgathatsz meg Magyarország legkiválóbb szakembereitől.

A regisztrációs díj az összes előadáson való részvételt tartalmazza!

Ahogy Te, úgy mi is imádjuk a fotózást, ezért

2021. március 16-ig kedvezményes elővételi áron 9.900Ft+áfa díjért tudsz regisztrálni az Online Fotós Hétvége összes előadására. Azt követően már csak teljes áron 14.900Ft+áfa díjért tudsz részt venni ezen az inspiráló fotós hétvégén.

10%-os MIKROSAT kupont adunk ajándékba, ha most regisztrálsz!

A kedvezmény minden raktáron levő termékre beváltható. Más kedvezménnyel nem összevonható. A beváltás ideje: 2021. március 22- 2021. április 20. között.

A REGISZTRÁCIÓHOZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT!

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és biztosítod a helyed a Fotósok Online Hétvégéjére.

KEDVEZMÉNYES REGISZTRÁCIÓ IDŐPONTJA

2021. március 16-ig 9.900Ft+áfa díjért lehet regisztrálni.

2021. március 17-től már teljes áron 14.900Ft+áfa díjért.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.