2023. március 25-26.

VII. FOTÓSOK ONLINE HÉTVÉGÉJE

sok-sok kiváló fotós előadóval 🙂

Az előadásokat 45 napig visszanézheted!

LEHETSZ KEZDŐ, AMATŐR VAGY PROFI FOTÓS,
EZ A RENDEZVÉNY NEKED SZÓL!

14 KIVÁLÓ ELŐADÓ

Early Bird regisztráció kedd éjfélkor lejár!

14 ONLINE GYAKORLATI FOTÓS ELŐADÁS
1  REGISZTRÁCIÓS DÍJÉRT!

14 szuper fotós előadással várunk, amiket gyakorlati bemutatók színesítenek!

Újszülöttfotózás a gyakorlatban

Előadó: FEHÉR-TARCSI ERZSÉBET

Magyarország legismertebb újszülött fotósának exkluzív elméleti és gyakorlati előadását nézheted meg a Fotósok Online Hétvégéjén. Erzsike egy újszülött kisbaba fotózását a gyakorlatban is bemutatja úgy, hogy közben a kulisszatitkokba is beavat.

Lifestyle családfotózás

Előadó: PAP ZSÓFIA

Pap Zsófitól megtanulhatod, hogyan lehetsz néhány év alatt az ország egyik legismertebb lifestyle családfotósa. 
Gyakorlati bemutatójában 2 család teljes fotózását megnézheted. Ez az előadás Neked szól, ha szuper családfotós szeretnél lenni.

Ételfotózás egyszerűen

Előadó: SZÖLLŐSI-KIS ORSI

Hogyan készíthetsz szuper ételfotókat mobillal vagy fényképezőgéppel!? Orsi minden trükköt és tippet megoszt, hogy Te is olyan fotókat készíthess, mint Ő.  Gyakorlati bemutatójában fotózni fog palacsintát, szendvicset, koktélt, de a többi legyen meglepetés…

Kismamafotózás
gyakorlatban

Előadó: LAUFER ERZSÉBET

Exkluzív előadás Laufer Erzsitől, melyben két gyönyörű kismama fotózását nézheted meg. Gépbeállítás, pózok, instruálás, fények és még sok-sok kulisszatitok. A gyakorlat mellett Erzsi előadásában azt is elmondja, hogy mi a titkos receptje a szuper kismamafotóknak.

Esküvői fotózás gyakorlatban

Előadó: VÁMOS CSABA

Gyakorlati és elméleti előadás Magyarország legkedveltebb esküvői fotósától. Vámos Csaba egy teljesen új gyakorlati bemutatóval készül, ahol minden tippet és trükköt elmond. Gépbeállítás, fények, instruálás, pózok. Sok-sok hasznos információ, melyet rögtön használni tudsz.

Fine Art portréfotózás + utómunka

Előadó: MOLNÁR KATALIN

Többszörös nemzetközi díjnyertes Fine Art porté fotográfus, aki most először Magyarországon bemutatja, hogyan készíti Fine Art fotóit. A gyakorlati előadásában Kata megmutatja a géphasználatot, világítást, ruhaválasztást és a titkos utómunkáját is bemutatja.

Különleges portréfotózás

Előadó: SCHRAM ANDRÁS

András ismét teljesen új gyakorlati bemutatóval készül, ahol megmutatja, hogyan készíti el különleges portrésorozatait. Gépbeállítások, emberszobrászat, világítás, intruálás és sok-sok kulisszatitok, ami által Neked is olyan portréid lehetnek, mint Andrásnak…

Jegyesfotózás a gyakorlatban

Előadó: DUBA DIÁNA

Duba Dia egy különleges jegyesfotós gyakorlati bemutatóval készül, ahol mindent megmutat Neked, hogy Te is olyan csodás jegyesfotókat készíthess, mint Ő. Napszakválasztás, gépbeállítások, objektívválasztás, instruálás és még sok-sok hasznos tudnivalók, Magyarország egyik legismertebb női esküvői fotósától.

Stúdiófotózás- és világítás

Előadó: SZIPÁL PÉTER

Hogyan legyél magabiztos a stúdiófotózás- és világítás rejtelmes világában!? Szipál Péter egy teljesen új gyakorlati előadással készül, ahol megmutatja, hogy tudsz egyszerűen, akár otthon is szuper stúdiófotókat készíteni. Mire figyelj a világításnál, hogyan kommunikálj a modellel, és sok-sok kulisszatitok Péter több évtizedes tudásából.

AJÁNDÉKOK AZ
Early Bird regisztrációd mellé! 🎁

Regisztrációd mellé Mikrosat kupont adunk, amit a rendezvény után tudsz beváltani.

Early Bird regisztrációd mellé 10-15-20%-os 220volt kupon megjelölt fotós termékekre!

Csodák a természetfotózásban

Előadó: POTYÓ IMRE

Egyetlen magyarként jutott be a világ legrangosabb természetfotós pályázatának díjazottjai közé, melynek díjátadója a londoni természettudományi múzeumban volt. Lenyűgöző természetfotó előadással készül a Fotósok Online Hétvége nézőinek.

Temészetfotózás kulisszatitkai

Előadó: DARÓCZI CSABA

Magyarország többszörösen díjnyertes természetfotósa, Daróczi Csaba ismét egy különleges elődással készül, hogy megmutassa, akár mobillal is készíthetsz szuper természetfotókat. Azonnal használható tippek, trükkök és szakmai titkok egy profi természetfotóstól.

Különleges természetfotózás

Előadó: IMRE TAMÁS

Hogyan készíts brutálisan jó állatfotókat? Ebben segít Neked Imre Tamás EFIAP díjas természetfotós, aki gyakorlati előadásában azonnal használható tanácsokkal lát el, hogy könnyedén és egyszerűen készíthess szuper állatfotókat.

Parányi csodák természetfotózása

Előadó: UJVÁRI ZSOLT

Hogyan készíthetsz Te is ilyen gyönyörű fotókat? Gyere, és nézd meg Ujváry Zsolt előadását, és minden kulisszatitkot megoszt Veled.

Ízeltlábúak – pókok, lepkék, kérészek, atkák, rákok rejtelmes és izgalmas világába kalauzol el, és segít abban, hogy Neked is ilyen természetfotóid legyenek.

Természetfotózás csodái

Előadó: POTYÓ IMRE

Egyetlen magyarként jutott be a világ legrangosabb természetfotós pályázatának díjazottjai közé, melynek díjátadója a londoni természettudományi múzeumban volt. Lenyűgöző természetfotó előadással készül a Fotósok Online Hétvége nézőinek.

12.900Ft+áfa EARLY BIRD áron CSAK március 21. kedd éjfélig regisztrálhatsz!
Utána normál jegyár: 14.900Ft+áfa

A 2 nap alatt összesen 14 workshopot és előadást hallgathatsz meg Magyarország legkiválóbb szakembereitől.

A regisztrációs díj az
összes előadást tartalmazza!

A REGISZTRÁCIÓHOZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT!

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és biztosítod a helyed a Fotósok Online Hétvégéjére.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.

© 2023 All rights reserved