14 kiváló fotós előadását nézheted meg ONLINE, ami által szintet léphetsz a fotózásban.
LEHETSZ KEZDŐ, AMATŐR VAGY PROFI FOTÓS,
ezen a hétvégén érdekes és hasznos
fotós előadásokkal
és gyakorlati bemutatókkal várunk!

ikon2

Az előadásokat 60 napig
bárhol és bármikor visszanézheted.

ikon3

60-90 perces elméleti
és gyakorlati
előadással várunk

ikon1

A regisztrációs díj
mind a 14 előadást
tartalmazza

KIK LESZNEK AZ ELŐADÓK?

14 szuper fotós előadással és gyakorlati bemutatóval várunk, melyek hosszúsága 60-90 perc.

Előadó: Borsi Flóra

Ötlettől
a kész képig

Flóra exkluzív és inspiráló előadását nézheted meg, hiszen eddig soha sehol nem mutatta meg, hogyan készíti képeit! Most kivételt tesz és egy teljes munkafolyamatot megnézhetsz!

Előadó: Akszjonovics Aljona

Családi Lifestyle
fotózás

A népszerű Lifestyle családi fotózásról láthatsz egy szuper elméleti- és gyakorlati előadást, ahol Aljona mindent megoszt Veled azért, hogy szuper családi fotókat tudj készíteni!

Előadó: Vámos Csaba

Kreatív esküvő
fotózás

Mi a titka a szuper napfelkeltés esküvői fotóknak? Vámos Csaba díjnyertes esküvői fotós gyakorlati előadásából megtudhatod. Mindent elmond és megmutat, amit erről tudnod kell.

Előadó: Borzi Vivien

Kültéri
portréfotózás

Borzi Vivien vidéki lányból lett Magyarország egyik legismertebb fotósa. Érdekes és izgalmas előadással készül, melynek keretében egy szabadtéri portréfotózásra is elkísértük.

Előadó: Nánási Pál

Különleges
glamour fotózás

Nánási Pálról nyugodtan mondhatjuk, hogy a glamour fotózás hazai szakértője. Egy különleges hangulatú glamour fotózással készül. Elárul sok-sok apró trükköt, hogy mire figyelj.

Előadó: Debreczeni Zita

Kismama- és
portréfotózás

Modellből lett ismert fotós, aki 2014-ben fotográfia szakon szerezte diplomáját. Elsőként egy kismama fotózását mutatja be, majd egy izgalmas portréfotózás fog következni.

Előadó: Schram András

Stílusos
portréfotózás

András egyedi stílusa védjegyévé vált. Elsőként anyukájáról fog egy sorozatot készíteni, majd ezután Nagy Ervin színész áll a kamerája elé. Ismét egy izgalmas és érdekes előadással készül.

Előadó: Ihász Ingrid

Gyorsítsd meg
az utómunkádat

Ingrid előadásában ismét hasznos tippeket és tanácsokat fog adni. Gyorsítsd meg az utómunkádat! Hatékonyság és automatizálás a Lightroom és Photoshop segítségével.

Előadó: Szipál Péter

Stúdiófotózás
egyszerűen

Hogyan teheted egyszerűbbé a stúdióvilágítást!? Szipál Péter előadásából megtudhatod.  Gyakorlati előadásában konkrét világítási megoldásokat fog bemutatni.

Előadó: Duba Dia

Teljes napos
esküvőfotózás

Duba Diát egy valódi esküvőre kísértük el, hogy bemutassa Nektek, hogyan fotóz végig egy teljes napot a készülődéstől a hajnali buliig. Gyakorlati előadás az esküvőfotózásról.

Előadó: Daróczi Csaba

Díjnyertes
természetfotózás

Daróczi Csaba díjnyertes természetfotós, aki állandó előadója a Fotósok Online Hétvégéjének. Nem véletlen! Természetfotós előadása mindig egyedi, izgalmas és inspiratív.

Előadó: Potyó Imre

Természetfotózás
rejtett kincsei

Imre többször volt az Év természetfotósa. A mostani alkalomra is egy lebilincselő és izgalmas természetfotós előadással készül, melyben sok-sok szakmai trükköt is megoszt.

Előadó: ZoliXploler

Táj- és
városfotózás

Országról-országra járva megkeresi a jó és érdekes helyeket. Tapasztalatait most megosztja Veled, és egy érdekes és izgalmas előadással készül a Fotósok Online Hétvégéjére.

REGISZTRÁCIÓ részletei

A regisztráció díja 14.900Ft+áfa. Az ár tartalmazza mind a 14 előadást.
A regisztrációt követően november 13-án és 14-én élőben fogod látni és hallani az előadókat egy online felületen. Nem szükséges, hogy legyen webkamerád.
FONTOS, hogy az összes előadást 60 napig bármikor visszanézheted a Fotós Hétvégét követően.
Kérdésed van? Írj nekünk az info@fotosnap.hu címre.