NÁNÁSI PÁL ÉS SCHRAM ANDRÁS EXKLUZÍV OKTATÓVIDEÓJA

SCHRAM ANDRÁS EXKLUZÍV MESTERKURZUSA 50% kedvezménnyel

ELŐRENDELHETŐ! Legyen a Tiéd 50% KEDVEZMÉNNYEL!

SCHRAM ANDRÁS

oktató, nemzetközileg is elismert portféfotós

Ebben az exkluzív oktatóvideóban András lépésről-lépésre megmutatja, hogyan tudsz különleges női- és férfi portrét készíteni. Ezenkívül megmutatja az utómunkát és még azokat a titkos fényképezőgép beállításait is, amelyekkel a különleges fekete-fehér képeit készíti. Lépésről-lépésre láthatod majd, hogyan tudsz egyedi női- és férfi portrét készíteni. Az oktatóvideót korlátlanul, bármennyi ideig megnézheted!!!

MINDEN, AMIT A KÜLÖNLEGES PORTRÉFOTÓZÁSRÓL TUDNOD KELL!

 • – milyen felszereléssel dolgozik András? (lámpák, kiegészítők, mobil hátterek)
 • – hogyan varázsolj stúdiót a lakásodba?
 • – András titkos kamerabeállításai
 • – mitől lesznek igazán különlegesek a fekete-fehér képeid?
 • – objektívválasztás lépésről lépésre
 • – milyen lámpákat használj?
 • – különleges férfi portrékészítés
 • – különleges női portrékészítés
 • – hogyan fotózz hétköznapi embereket?
 • – emberszobrászat
 • – hogyan kommunikálj a modelleddel?
 • – utómunka Andrással

Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz András exkluzív oktatóvideójából!

MENNYIBE KERÜL?

András exkluzív oktatóvideóját, most 50% kedvezménnyel 19.800Ft+áfa helyett 9.900Ft+áfa díjért vásárolhatod meg, ha regisztráltál a IV. Fotósok Online Hétvégéjére! Ha megvásárolod hozzá Nánási Pál oktatóvideóját is, akkor további kedvezményben részesülsz!

KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS AZ EXKLUZÍV OKTATÓVIDEÓHOZ!

Az oktatóvideót egy zárt Facebook csoportban korlátlanul, bármikor, bármeddig visszanézheted!

ELŐRENDELÉS KEDVEZMÉNYES ÁRON!

2 hétig kedvezményesen rendelheted elő András különleges oktatóvideóját. Az előrendelést követően, 2021. április 7-től biztosítunk hozzáférést a videóhoz! A kedvezményes ár csak az előregisztrációs időszak alatt, 2021. április 06-ig érvényes!

NÁNÁSI PÁL EXKLUZÍV OKTATÓVIDEÓJA 50% kedvezménnyel

ELŐRENDELHETŐ! Legyen a Tiéd 50% KEDVEZMÉNNYEL!

NÁNÁSI PÁL

Magyarország egyik legismertebb glamour- és portréfotósa

Nánási Pál ebben az exkluzív oktatóvideóban megmutatja az 5 kedvenc portrévilágítását. Azokat, amiket a munkái során a legtöbbször használni szokott. Ebben a gyakorlati 2 órás videóban minden világítást lépésről-lépésre láthatsz. Az oktatóvideókat korlátlanul, bármennyi ideig megnézheted!!!

5 KÜLÖNLEGES PORTRÉVILÁGÍTÁS NÁNÁSI PÁLTÓL

Nánási Pál 5 kedvenc portrévilágítását mutatja be lépésről-lépésre. Ezzel 5 különböző portrévilágítást tanulhatsz meg,  így a legváltozatosabb portréfotókat készítheted el. Nánási Pál is ezeket használja a legtöbb munkájánál. Eddig sehol nem látott, teljesen új gyakorlati oktatóvideó Magyarország legismertebb fotósától.

MENNYIBE KERÜL?

Nánási Pál exkluzív oktatóvideóját, most 50% kedvezménnyel 19.800Ft+áfa helyett 9.900Ft+áfa díjért vásárolhatod meg, ha regisztráltál a IV. Fotósok Online Hétvégéjére! Ha megvásárolod hozzá, Schram András oktatóvideóját is, akkor további kedvezményben részesülsz!

KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS AZ EXKLUZÍV OKTATÓVIDEÓHOZ!

Az oktatóvideót egy zárt Facebook csoportban korlátlanul, bármikor, bármeddig visszanézheted!

ELŐRENDELÉS KEDVEZMÉNYES ÁRON!

2 hétig kedvezményesen rendelheted elő Nánási Pál különleges oktatóvideóját. Az előrendelést követően, 2021. április 7-től biztosítunk hozzáférést a videóhoz! A kedvezményes ár csak az előregisztrációs időszak alatt, 2021. április 06-ig érvényes!

SCHRAM ANDRÁS- ÉS NÁNÁSI PÁL OKTATÓVIDEÓ KEDVEZMÉNY

Az oktatóvideók ára külön-külön kedvezményesen 19.800Ft+áfa helyett 9.900Ft+áfa. Ha mind a két oktatóvideót előrendeled, akkor 15.900Ft+áfa a kedvezményes előregisztrációs ár, ha regisztráltál a IV. Fotósok Online Hétvégéjére.

A VÁSÁRLÁSHOZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT!

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

 1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
 2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és hozzáférsz a megvásárolt oktatóvideóhoz.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.