Add meg itt a címsor szövegét

Hogyan változtatta meg egy fotós életét a Fotósok Online Hétvége?

2019-et írunk, amikor Karakó Kristóf belecsöppent az esküvői fotózás varázslatos világába. Az első 5 esküvőn még csak másodfotósként vett részt, a tanulás és tapasztalatszerzés jegyében. Azonban egy váratlan akadályba ütközött: a váratlanul berobbanó COVID miatt az esküvők szinte teljesen megszűntek, és Kristóf kétségbeesett.

“Ekkor jött a Fotósok Online Hétvégéje sorozat, ami ha nincs, akkor talán fel is adtam volna.” – vallja be Kristóf.
“Mágig hálás vagyok Nektek, hogy az ország legjobb esküvői fotósaitól (Schram András, Vámos Csaba, Koncsol Tünde, Duba Dia) tanulhattam az eseménynek köszönhetően.”

A tanulás meghozta gyümölcsét: a COVID után Kristóf 2021-től önállóan dolgozott, és már közel 100 esküvőt örökített meg egyedül. Idén pedig bátran regisztrált a MyWed és a Prowedaward oldalakra, ahol azonnal sikert aratott.

“A magyar fotósok között mindkét oldalon a top 10-ben szerepelek. Egy álmom vált valóra!” – mondja Kristóf, és hozzáteszi: “Persze tudom, ez relatív, de az érzés leírhatatlan!”

Kristóf története egy igazi inspiráció és bizonyíték mindenki számára. Ha Magyarország TOP fotósaitól szeretnél tanulni online, a Fotósok Online Hétvégéje pont neked való!

Te is akarsz ilyen sikertörténetet írni? Ne maradj le a következő online hétvégéről!
📸 November 25-26: 8. Fotósok Online Hétvége! Early Bird Regisztráció Itt!

Szeretnéd, ha a te történeted is itt szerepelne? Oszd meg velünk! Miben segített neked a Fotósok Online Hétvége?
💌 Írj nekünk: info@fotosnap.hu!

8. FOTÓSOK ONLINE HÉTVÉGÉJE

Kedvenc profi fotósaid izgalmas online előadásaikkal felfedik szakmai titkaikat és Téged is sikeresebb fotóssá tesznek! 🙂

Az előadásokat 1 évig visszanézheted!

LEHETSZ KEZDŐ, AMATŐR VAGY PROFI FOTÓS,
EZ A RENDEZVÉNY NEKED SZÓL!

Schram András

portréfotós

Taskovics Dorka

fotográfus

Emmer László

portréfotós

Fehér Alekszandra

fotográfus

Jágity Fanni

Lifestyle családfotós

Daróczi Csaba

természetfotós

Buknicz Tímea

retusőr

Potyó Imre

természetfotós

Győrfi-Bátori Péter

fotográfus

Imre Tamás

természetfotós

Vámos Csaba

esküvői fotós

Duba Dia

esküvői fotós

Nánási Pál

portréfotós

Fehér-Tarcsi Erzsébet

újszülött fotós

Kadosa Zoltán

fotográfus

14 KIVÁLÓ ELŐADÓ

SOK-SOK GYAKORLATI FOTÓSELŐADÁS
1  REGISZTRÁCIÓS DÍJÉRT!

Lifestyle családfotózás

Előadó: JÁGITY FANNI

Egy izgalmas gyakorlati Lifestyle családi fotózásban lehet részed, ahol Fanni mindent megmutat és elmagyaráz Neked. Kamerabeállítások, objektívhasználat, család instruálása és még sok-sok hasznos tipp és trükk, hogy még jobb családi fotókat tudj készíteni.

Rendszervaku használata

Előadó: KADOSA ZOLTÁN

Sokan kértétek, hogy legyen egy átfogó az alapoktól induló és a haladó szintig eljutó rendszervaku használata elméleti és gyakorlati előadás. Örömmel jelentjük, hogy a 8. Fotósok Online Hétvégéjének ez lesz az egyik előadása.

Karácsonyi család- és gyerekfotózás

Előadó: FEHÉR-TARCSI ERZSÉBET

Hogyan készíthetsz szuper karácsonyi fotókat? Erzsike mindent elmond és megmutat3 különböző helyszínen, hogy mi a titka a szuper karácsonyi gyerek- és családi fotóknak. A gyakorlati részben több helyszínen lesz gyerek- és családfotózás is.

Utómunka egy profi retusőrrel

Előadó: BUKNICZ TÍMEA

Gyakorlati előadás arról, hogyan utómunkázd fotóidat gyorsan és hatékonyan.  Legyen szó családi-, gyerek-, vagy portréfotókról. Egy profi retusőrt kértünk fel, hogy mutasson be két teljes utómunka folyamatot kezdőtől a haladó szintig.

Különleges portrévilágítások Nánási Pállal

Előadó: NÁNÁSI PÁL

Ebben a gyakorlati előadásban Nánási Pál 5 kedvenc portrévilágítását fogja bemutatni. Különböző lámpákkal, megoldásokkal éppen azért, hogy inspiráljon és rávilágítson arra, hogy merj kreatív lenni, kisérletezz. Ehhez pedig Ő maga minden fontos gyakorlati információt megoszt Veled ebben az előadásban.

Esküvői fotózás egy valódi esküvőn

Előadó: DUBA DIA

Egy igazi esküvőre kísértük el Diát, így láthatod majd, hogyan fotóz végig egy valódi esküvőt a készülődéstől a buli végéig. Gyakorlati előadásában megosztja Veled kulisszatitkait azért, hogy Te is szuper esküvői fotókat készíthess. Exkluzív lehetőség, ugyanis nagyon sok nézőnk kérte, hogy Dia egy teljes esküvő végigfotózását mutassa be. Ez most teljesülni fog.

Címlap- és portréfotózás

Előadó: EMMER LÁSZLÓ

Emmer László a legfoglalkoztatotabb fotográfusok egyike Magyarországon. Képeivel szinte az összes magazinban (Nők Lapja, Elle, Marie Claire stb.) találkozhattunk.

Két gyakorlati bemutatóval is készül. Először Vámosi Viki topmodellt fogja fotózni, aki olyan divattervezőkkel dolgozott együtt, mint Yves Saint Laurent, Emanuel Ungaro vagy Givenchy, szerepelt Claudia Schifferrel, Naomi Campbell-lel. Férfi modellje pedig Nagy Ervin színész lesz.

Fotótörténeti kalandozások

Előadó: TASKOVICS DORKA

Taskovics Dorka fotóművész izgalmas és érdekes előadásában rávilágít arra, hogy a jó fotóhoz elkészítéséhez mennyire fontos, hogy ismerjük és értsük a fotótörténet elismert fotósait, és az ő munkásságukat. Izgalmas fotótörténeti kalandozás Dorkával. A boritóképet készítette: Louis Daguerre

Különleges természetfotózás

Előadó: POTYÓ IMRE

Potyó Imre külön kérésetekre ismét előadónk lesz és elkalauzol bennünket a természetfotózás csodálatos világába. Várunk szeretettel.

Kalandozások különleges tájakon

Előadó: IMRE TAMÁS

Imre Tamás most egy izgalmas természetfotós előadással készül, tele szakmai tippekkel és trükkökel, magyarázatokkal hogyan és milyen módszerrel készítette csodálatos természetfotóit.

Természetfotózás csodái

Előadó: DARÓCZI CSABA

Daróczi Csaba díjnyertes természetfotós nélkül nincs Fotósok Online Hétvégéje. Most is izgalmas és érdekes előadással készül. Ő az, aki sorra nyeri a díjakat és mindegy, hogy telefon, GoPro, drón vagy éppen fényképezőgép van a kezében.  Mindig megmutatja, hogyan készíthetünk csodálatos és lenyűgöző természetfotókat.

ILYET MÉG NEM LÁTTÁL!

Magyarország elismert fotósai osztják meg tudásukat és tapasztalataikat - egy kicsit másképp!

FOTÓS KIHÍVÁS

PROFIK A RINGBEN

Fotósaink izgalmas fotós kihívásokat teljesítenek, a feladatok közben pedig el is mondják hogyan oldották meg a kihívás feladatait. 

ÚJ! Exkluzív vetélkedősorozat a
8. Fotósok Online Hétvégéjén
a sok-sok értékes előadáson felül!

Tanulj a legjobbaktól, úgy hogy észre sem veszed!

Újszerű sorozatunkban a profi fotósok izgalmas és szórakoztató feladatokon keresztül mutatják meg Neked a technikai megoldásaikat, miközben mindent elmagyaráznak.
 
A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy akár kezdő, akár haladó fotósként sok-sok tippet és trükköt is megtudhatsz tőlük.

AJÁNDÉKOK A
regisztrációd mellé! 🎁

Amennyiben október 17. éjfélig regisztrálsz a 8. Fotósok Online Hétvégéjére, akkor a regisztrációd mellé 10-15-20%-os 220volt kupont adunk a megjelölt fotós termékekre!

Promóció feltételeit eléred ide kattintva!

NYERJ
FOTÓS WORKSHOPOT MAGYARORSZÁG 3 TOP FOTÓSÁHOZ

Regisztrálj október 15-ig a 8. Fotósok Online Hétvégéjére, és nyerd meg Duba Dia, Schram András vagy Vámos Csaba workshopjára a részvételt. Sorsolás élőben lesz Vámos Csabával, Duba Diával és Srcham Andrással!
Nyeremény: egy-egy workshop részvétel Magyarország 3 TOP fotósához.

NYEREMÉNYEK

Élőben 3 szerencsés regisztrálót sorsolunk ki, akik részt vehetnek ezeken a szuper workshopokon!

3 napos workshop Vámos Csabával

2 napos workshop Duba Diával

Portré workshop Schram Andrással

Early Bird
regisztráció

11.900Ft+áfa EARLY BIRD áron CSAK október 17. kedd éjfélig regisztrálhatsz!
Utána normál jegyár: 14.900Ft+áfa

A 2 nap alatt sok-sok workshopot és előadást hallgathatsz meg Magyarország legkiválóbb szakembereitől. És ráadásként tanulhatsz és inspirálódhatsz a Profik a ringben izgalmas vetélkedőből is.

A regisztrációs díj az
összes előadást és az új vetélkedő megnézését is tartalmazza!

A REGISZTRÁCIÓHOZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT!

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és biztosítod a helyed a Fotósok Online Hétvégéjére.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.

© 2023 All rights reserved