LEHETSZ
KEZDŐ, AMATŐR,
VAGY PROFI FOTÓS

ezen a hétvégén érdekes és hasznos ONLINE fotós előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal várunk!

A regisztációs díj mind a 12 előadást tartalmazza.

NEM ÉRSZ RÁ EGÉSZ HÉTVÉGÉN?

Semmi baj! Az összes előadást
45 napig bármikor visszanézheted
a Fotósok Online Hétvégéjét követően.

ÉRDEKEL A FOTÓZÁS? TELJESEN ÚJ ELŐADÁSOK!

12 kiváló fotóstól tanulhatsz,
12 különböző témában az egész hétvégés workshopon.

TANULJ MAGYARORSZÁG ELISMERT FOTÓSAITÓL!

Díjnyertes esküvői fotózás

Előadó: Vámos Csaba

Hogyan készíts szuper esküvői fotókat dokumentarista stílusban (elméleti és gyakorlati előadás) Koncsol Tünde díjnyertes esküvő fotós az elmélet mellett a gyakorlatban is bemutatja hogyan készíthetsz ilyen, díjnyertes fotókat.

Portré- és
glamour fotózás
Nánási Pállal
ÚJ ELŐADÁS

Ez a workshop Neked szól, ha Nánási Pál útmutatásai alapján szeretnél szuper portrékat készíteni. Lesz női- és férfi portréfotózás természetes fényben és műteremben. Sőt!
A glamour fotózás alapjaiba is bevezet Nánási Pál.

Lifestyle
családi fotózás

Hogyan készíts szuper családi fotókat Lifestyle stílusban? (elméleti és gyakorlati fotós előadás). Ebből az előadásból megtanulhatod, hiszen Englert Orsitól az elméleti alapok mellett azonnal használható gyakorlati tudást is kapsz!

Díjnyertes
esküvő fotózás

Hogyan készíts szuper esküvői fotókat dokumentarista stílusban (elméleti és gyakorlati előadás) Koncsol Tünde díjnyertes esküvő fotós az elmélet mellett a gyakorlatban is bemutatja hogyan készíthetsz ilyen, díjnyertes fotókat.

Hogyan készíts szuper kutyafotókat!?​

Kutyafotózás beltéren és szabadban Magyarország egyik legismertebb kutyafotósa tart most elméleti és gyakorlati előadást. Olyan technikákat fog mutatni, amikkel otthon Te is kiváló kutyafotókat tudsz majd csinálni.

Portréfotózás egyszerűen - TELJESEN ÚJ ELŐADÁS

Hogyan készíthetsz szuper portrékat!? András megmutatja Neked, hogyan tudsz akár otthon, vagy egy kis lakásban jó portrékat készíteni. Megmutatja, hogyan használd a természetes fény, vagy hogyan világíts, ha nagyon kicsi, szűk helyed van.

Glamour fotózás
és modell instruálása​

A gyakorlati részben Laufer Erzsi megmutatja milyen pózokat javasol, és hogyan tudsz használni különböző kiegészítőket. Kendőket, sálakat. Megmutatja a modell instruálását - tippeket és trükköket mutat, hogy a legelőnyösebb szögből fotózhasd a modelledet.

Hogyan készíts
látványos portrékat!?​

Bogi gyakorlati bemutatójának első felében betekintést nyerhettek egy portréfotózásba Iszak Esztivel, ezt követően a véleményvezér, Baumgartner Kata streetfotózása lesz terítéken.
A két fotózást végigkövethetitek a sminkeléstől az elkészült képekig.

Fine Art- és magazin retus utómunka gyakorlat​

Ingrid előadásában a Fine Art és a magazin retus technikáját mutatja meg egy fotón lépésről-lépésre. Ezek mellett előadásában mesél arról is, hogy egy kép kidolgozását megvalósíthatod egyszerűbben és bonyolultabban is, attól függően mennyi idő áll rendelkezésedre, illetve mennyi energiát szeretnél fordítani az utómunkára.

Stúdióvilágítás alap- és haladó szinten​

Péter előadásában ismét olyan gyakorlati tippeket és trükköket fog mutatni, amelyek által Te is szuper portrékat tudsz készíteni, akár otthon is. Az előadásait azért szeretitek, mert a bonyolult megoldások helyett mindig az egyszerűségre törekszik. A mostani alkalomra is azonnal használható gyakorlati bemutatóval készül.

Fotóscsapdák​
TELJESEN ÚJ ELŐADÁS

Magyarországon többször elnyerte az Év természetfotósa, és a Varázslatos Magyarország pályázat fődíját. Érdekes és izgalmas előadással készül Csaba, aki az éjszakai állat- és tájfotózás világába kalauzol el bennünket. Természetesen mesélni fog egyéb képeinek kulisszatitkairól is.

Parányi ​
természet

Potyó Imre 9 képe került be a 2020-as év legjobb 111 természetfotója közé, így az online díjátadó végén ő vehette át a fődíjat a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2020 pályázaton. Imre ismét egy mesés természetfotós előadással fogja elvarázsolni a nézőit.

Kicsit
másKÉP​

Célja, a természetfotózás eszközével bizonyítani azt a csodát, ami körülvesz minket, a Természet szépségét, erejét, gyengédségét, szeretetét és sorolhatnánk még sok, általában inkább emberre utaló jelzőt.

RÉSZVÉTEL

A FOTÓSOK ONLINE HÉTVÉGÉJÉN BÁRKI RÉSZT VEHET, KEZDŐ, AMATŐR VAGY PROFI FOTÓS.

A 2 nap alatt összesen 12 workshopot és előadást hallgathatsz meg
Magyarország legkiválóbb szakembereitől.
A regisztrációs díj az összes előadáson való részvételt tartalmazza!

Élőben fogod látni és hallani az előadót. Nem szükséges, hogy legyen webkamerád. Az összes előadást 45 napig bármikor visszanézheted a Fotós Hétvégét követően. Kérdésed van? Írj nekünk az info@fotosnap.hu címre.

Semmi baj! Az összes előadást 45 napig bármikor visszanézheted a Fotósok Online Hétvégéjét követően.​

Nem szükséges, hogy legyen webkamerád. Az előadások nem időponthoz kötöttek. Az összes előadást 45 napig bármikor visszanézheted a Fotós Hétvégét követően.

AJÁNDÉK KUPONOK

10%-15% és 20%-os 220Volt kupont adunk ajándékba, ha most regisztrálsz!

Beválthatod objektívekre, gépvázakra és egyéb kiegészítőkre. A promócióban részt vevő termékeket és a promóció feltételeit megtalálod ide kattintva!

10%-15% és 20%-os MIKROSAT kupont adunk ajándékba, ha most regisztrálsz!

Beválthatod objektívekre, gépvázakra és egyéb kiegészítőkre. A promócióban részt vevő termékeket és a promóció feltételeit megtalálod ide kattintva!

JEGYEK

EARLY BIRD

Elérhető 2021. szeptember 1-ig.
9900 Ft kedvezményes ár
  • A regisztrációs díj mind a 12 előadást tartalmazza
  • Az összes előadást 45 napig bármikor visszanézheted
  • A jegy mellé két db ajándék kupon jár
kuponokkal

NORMÁL

Elérhető 2021. szeptember 2-től.
14 900 Ft teljes ár
  • A regisztrációs díj mind a 12 előadást tartalmazza
  • Az összes előadást 45 napig bármikor visszanézheted
  • A jegy mellé nem jár ajándék kupon

TEENDŐID:

1. TÖLTSD KI A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT,

2. VÁLASZD KI, HOGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉST VAGY UTALÁST SZERETNÉL,

3. VÁLASZTÁSODNAK MEGFELELŐEN ÁTIRÁNYÍTUNK AZ OTP SIMPLE OLDALÁRA VAGY ELKÜLDJÜK A DÍJBEKÉRŐ SZÁMLÁT.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS (SSL) FIZETÉS

Az általad megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, mivel azt nem a mi felületünkön adod meg, hanem az OTP Simple felületén. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított (SSL) csatornán keresztül, kódoltan továbbítják.

A kártyás fizetés oldalunkon ugyan olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál a kártyáddal!

MI FOG TÖRTÉNNI A REGISZTRÁCIÓD UTÁN?

  1. Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple oldalára ahol az adatok megadása után megtörténik a fizetés. Az itt megadott adataidat mi nem látjuk és nem is tároljuk. Így ugyan olyan biztonságos mintha boltban vásárolnál.
  2. Előre utalásos fizetés esetén az adataid megadása után emailben küldünk egy díjbekérő számlát, melyben megküldjük hova utald el a regisztrációs díjat.

Bármelyik lehetőséged is választod, a fizetést követően megküldjük a számlát és biztosítod a helyed a Fotósok Online Hétvégéjére.

KEDVEZMÉNYES REGISZTRÁCIÓ IDŐPONTJA

2021. március 16-ig 9.900Ft+áfa díjért lehet regisztrálni.

2021. március 17-től már teljes áron 14.900Ft+áfa díjért.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen kérdésed van, amire az oldalon nem kaptál választ, írj nekünk az info@fotosnap.hu email címre, melyre 12 órán belül válaszolunk.